Şimdi Ara

IP4 Shsh Kaydı Olmadan iOS 7 den iOS 6 ya Dönme %100 garanti ama TETHERED (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.617
Cevap
24
Favori
70.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben iphone 4'e ios 6'dayken restore atsam beni bu tethered'dan çıkarır mı ?
  • http://www.appleyardim.org/jailbreak-simkilit/12816-iphone-4-ios-7den-ios-613-ve-511e-donus-kilit-sorunsuz.html

bu konu ne ayak? cidden kilit sorunu yok mu bunda? ve shsh ler ilede ilgili bir şey yok.
  • Exloit failed hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eqecakmak

quote:

Orijinalden alıntı: mamomi57

quote:

Orijinalden alıntı: Eqecakmak

Cydia'dan p0sixspwn kurup cihazı untethered yapan oldu mu?

onu kurdum telefona f0recast diye bi programdan baktım untethered in karşısında no yazıyordu yani olmadı

Neden olmadı acaba? İlginç. Acaba redsn0w ile JB yapmaktansa p0sixspwn ile JB yapılabilir mi? Peki hocam programın yanlış göstermesi ihtimaline karşın telefonu reboot etmeyi denediniz mi?

denedim bütün cydiadaki uygulamalar falan herşey duruyordu ozaman program yanlış göstermiş

• 15 gündür sorunsuz 6.1.3 kullanıyorum ama untethered imkanı hala bulunamadı sanırım,çünkü p0sixspwn yüklü görünüyor ama kapatınca dfu ya düşüyor.
  • ıos 6 da iki defa home tuşuna basınca çarpılarla arka planda çalışan uygulamalar kapatılıyordu , fakat 7 de bilmediğimden dolayı yukarı itip kapandığını bu yüzden bende teli kapatıp açıyordum , ama bu şekilde olunca yani restart yapsak bile telefonu yine aynı şekilde arkadaki uygulamalar açık kalıyor (deneyebilirsiniz ) bu yüzden bir ağırlık sözkonusuydu , arka planda çalışan uygulamaları kapatmayan arakdaşlar için belirtmek istedim bunu da , uygulamalar kapatıldığında oldukça bir rahatlama ve pil ömründe büyük farklar elde edilebiliyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentv

ıos 6 da iki defa home tuşuna basınca çarpılarla arka planda çalışan uygulamalar kapatılıyordu , fakat 7 de bilmediğimden dolayı yukarı itip kapandığını bu yüzden bende teli kapatıp açıyordum , ama bu şekilde olunca yani restart yapsak bile telefonu yine aynı şekilde arkadaki uygulamalar açık kalıyor (deneyebilirsiniz ) bu yüzden bir ağırlık sözkonusuydu , arka planda çalışan uygulamaları kapatmayan arakdaşlar için belirtmek istedim bunu da , uygulamalar kapatıldığında oldukça bir rahatlama ve pil ömründe büyük farklar elde edilebiliyor ...

iphone kullanıp multitaskingden haberi olmayan biri

• Aynen haberim yoktu çünkü bana göre o zamanlar ıos7 berbat geliyordu 6 ya göre kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentv -- 29 Nisan 2014; 14:36:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konuyu uzun zamandır takip ediyorum biraz geç gördüm şu son 3 gündür gördüm gerçekten bunu yapan batuhan arkadaştan allah razı olsun kilit konusunu sorcaktım henüz çözüm bulunmadı diye okudum çözüldümü kilit konusu ben geçtim telefon pc ye bağlıyken kilitlense bile kapanmıyo ama çıkartınca kilidi kapatınca kapanıyo just bootla açılıyo kilit konusuna geçicide olsa çözüm bulabilen var mı
  • Arkadaşlar kilit mevzusu için preventsleep i etkinleştirdim otomatik kapanmaya asla yaptım şuan sorunsuz kullanıyorum ses kısma tuşuna falan bişey atamadım normal kilit tuşundan kapatıp açabiliyorum emeği geçen tüm arkadaşlardan allah razı olsun.

• Arkadaşlar acil yardım telefon ekranı kapandı açılmıyor ne yapmam lazım boot yaptım olmadı
  • google ipsw yaz ordan telefonun için uyumlu olan ios 7.1.1 i indir sonra telefonu dfu moda al itunes e uyarı gelcek kurtarma modunda diye shift tuşuna basılı tutarak geri yükle de o indirdiğin 7.1.1 i bul sonra bekle hiç bişeye dokunma ios 7 ye geri dönersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinkeske -- 8 Mayıs 2014; 18:49:04 >
  • kardeş itunes hata veriyor bazen bu hataları kökten çözebilirmiyiz ?

+ telefon hiç açılmıyor yani ama itunes görüyor inşallah olur deniyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaozkn19 -- 8 Mayıs 2014; 20:05:47 >
  • Arkadaşlar 2011 den beri kaybettiğim telefonu,taşınma telaşı sayesinde buldum.Neyse ki ön-arka koruyan kalın silikonlardan koymuşum.Telefonda 4.2.1 yüklü.5s ile yarışır.Telefonu direk 4.3 e veya 5.1.1 e yükseltme yöntemi yok mu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

quote:

ıos 6 da iki defa home tuşuna basınca çarpılarla arka planda çalışan uygulamalar kapatılıyordu , fakat 7 de bilmediğimden dolayı yukarı itip kapandığını bu yüzden bende teli kapatıp açıyordum , ama bu şekilde olunca yani restart yapsak bile telefonu yine aynı şekilde arkadaki uygulamalar açık kalıyor (deneyebilirsiniz ) bu yüzden bir ağırlık sözkonusuydu , arka planda çalışan uygulamaları kapatmayan arakdaşlar için belirtmek istedim bunu da , uygulamalar kapatıldığında oldukça bir rahatlama ve pil ömründe büyük farklar elde edilebiliyor ...

Konuyu favorilere ekleyip SS aldım yılın mesajı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafaozkn19 M kullanıcısına yanıt
    nasıl hata veriyo itunes
  • 1600 Veriyor baskan bazen 1601 veriyor bazende yükleniyorda kalıyor
  • ifaith ile pwned dfu yaptım hata kalmadı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

quote:

Konuyu favorilere ekleyip SS aldım yılın mesajı

Ama haksız mıyım hocam

• hocam shsh kaydı olan dosya.tc linki kırık acil ilginirseniz veya elinde olanlar pm atarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.