Şimdi Ara

İP5 ŞARJ ALETİ PATLADI (SS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj aletinde sorun yok 100 de 99 donusturucun kusadevre yaptirmistir ondan dolayi oyle olmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun. Sorun donusturucuden kaynakli gibi. Aklinizda bulunsun arkadaslar sarj aletleri ile isiniz bitince prizde birakmayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam...

cihazda problem olmus olabılır bi servise göstersenız belkı iyi olur

evden cıkarken elektronık aletler acık bırakmıyorum bellı olmuyor cıhazlara...buzdolabı istisna
  • Geçmiş olsun. bende kesinlikle gece şarjda filan telefon, tablet bırakmıyorum. ne olur ne olmaz. cana geleceğine mala gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Ürün
     İP5 ŞARJ ALETİ PATLADI (SS) İP5 ŞARJ ALETİ PATLADI (SS) İP5 ŞARJ ALETİ PATLADI (SS)

Arkadaşlar bu resimde görünen bir dönüştürücü değil. Bildiğiniz şarj aletinin ta kendisi. Bu her türlü patlamaya yanmaya açıktır. Dönüştürücü denilen şey, iphone un amerika versiyonlu şarj aletinin uç kısımlarını, bizim yerli prize döndüren basit bir aparat. üzerinde hiçbir elektronik devre olmayan basit bir alettir. Bu aletin patlama ihtimalı sıfırdır. Büyük ihtimal orjinal şarj cihazından veya duvardaki prizden kaynaklanmıştır. Bu tarz patlamalar usa de daha önce iphone 3s ve 4 te olmultur. apple ın forumunda okumuştum.

Geçmiş olsun bu arkadaşa.

• Ürün orginal hocam üstelik 3 seneye yakın ben aynı modelinden kullanıyorum bırak patlamayı ısınma bile olmuyor forumda da görmedim hiç hiç bir problem çıkardığını ürün orginal ve sıfır 4s den kalma neye dayanarak böğle bir yorum yapma gereyi duyuyorsunki 2-3 liralık ürünmü kullansın yani millet?

• ayni sekilde benmde orjinal sarjim patladi kesinlikle donusturucuyle alakali eski 4s imden kalma orj sarjm vardi onun donusturucusunu japonla tas gibi yaptim uzun zamnadir sikinti yasamiyorm bence donusturucu oynadigi gevsek oldugu icin yapiyor bunu gecmis olsun cana gelicene mala gelsin.

• Demekki adaptör deyil dmnüştürücülerde problem oluyormuş

• Dönüştürücünün tek yaptığı şey dönüştürmek, iş adaptörde bitiyor. Adaptörde sıkıntı olabilir, prizde sıkıntı olabilir, voltaj dalgalanmasından kaynaklanmış olabilir, yani herşey olur da dönüştürücü olmaz gibi geliyor. Mantıken tek yaptığı akımı prizden adaptöre iletmek, ucundaki cihaza göre regüle etme görevi ise adaptörün... Daha net bilgisi olan var ise paylaşsın
  • Öncelikle geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz umarım. Yardımcı olacaksa göz atabilirsin:http://www.fonefon.com/pinfo.asp?pid=302
  • Geçmiş olsun. Bana öyle bi dönüştürücü vermişlerdi ki şarj etmiyodu :) bende farklı şarj adaptörü aldım tekrardan geçmiş olsun.
  • Ben sarj aletim ince kucuk olanlardan 4s sifir almistim ilk gununde sarjdaydi elektrikler bi gitti prizdeb sari bi elektrik cikti pat diye patladi ama sarjda siyah is falan olmadi sifir gibiydi allahtan telefona bisey olmadi ama sarj sizlere omur

• bilkom store kapanmış mı?

• nereden aldın kardeş yeni alacağın kabloyu cihazı
  • Geçmiş olsun en azından sana bir şey olmamış
  • Hem orjinal hem yan sanayi (hem USA girişi çevirerek hem de UE girişli) toplamda 4 adaptör patlattım.

Durup duruken şarjın ortasında olmuyor, tam çıkartırken ya da takarken oluyor.
    Ayrıca %99 sigorta atıyor.
    Yangın ihtimali çok çok düşük endişelenmeyin.

Tasarımsal bir sıkıntı var muhtemelen (ilk surge akımlarını dengeleyen devrelerinde bir problem olabilir)

Tavsiyem takarken önce adaptörü takıp, sonra telefon ucunu takmanız, çıkartırken de önce telefonu çıkartıp sonra adaptörü prizden çekmeniz.
    Bu durumda, transformatörün 2. kısmına yansıyabilecek yüksek gerilimlerden ve akımlardan cihazınızı korumuş olursunuz en azından.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.