Şimdi Ara

İpad 1 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Düşünürseniz ipad 1 64gb 3g cihazım var 600 liraya orjinal kılıfı ve ayrıca beyza cases hakiki deri kılıfıyla verebilirim..

Hocam aksesuarlar senin olsun, 500 tlye anlaşalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvnccelik

quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Düşünürseniz ipad 1 64gb 3g cihazım var 600 liraya orjinal kılıfı ve ayrıca beyza cases hakiki deri kılıfıyla verebilirim..

Hocam aksesuarlar senin olsun, 500 tlye anlaşalım :)

600 gerçekten çok iyi görünce hak vereceksiniz.. 64 gb ve 3G kesinlikle çizik yok 0 ayarında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 2 tercih edin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite öğrencisiyim, pdf ve ebook kullanmak için derslerde slayt takip etmek için aldım. Çok memnunum. iPad 2 al diyenler haklılar ama paraya göre bu işler paran varsa iPad 2 al. Benim param yoktu ben iPad 1 aldım ve çok memnunum. Fiyat olarak da şöyle söyleyeyim sen kafanda ona göre bir değer biç. Ekim ayında Ocak ayına kadar garantili, sadece ekranda küçük bir çiziği olan adeta sıfır gibi iPad 1 16 gb wifi modelini 450 tlye aldım. Bence tek kötü yanı kılıf bulmakta zorlanıyor insan. Onu da bir adet çinden getirttim bir adet hepsiburadadan aldım çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_aliipek

Arkadaşlar öncelikle merhaba...

İpad 1 almayı düşünüyorum. Daha önce iphone kullanan biri olarak bu güncellemelerden sonra cihazın yavaşladığını gördüm. İpad lerde böyle bir durum var mı ? Yani ipad 1 güncellemelerden sonra yavaş mı yoksa öyle bir sorun yok mu ? Kullanan varsa biraz konuşursak sevinirim.
    Teşekkürler.

bence abicim ipad 1 çok geride kaldı garantili bulmak biraz zor gibi görünüyor.

onun için ipad 2 almayı düşünyorsan hiç alma!!! iPad mini al, neden mi?

ipad2 | ipad mini

Kamera : ÖN VGA, ARKA VGA | Ön 1.3 (HD 720p) Arka 5 mpx

İşletim sistemi : iOS 4 | iOS 6.1

Siri : YOK | VAR

Taşınabilirlik : 607 gr | 308 gr

Yenilik : 1.5 Yıllık | 2 aylık

Piksel yoğunluğu : 132 ppi | 162 ppi

Umarım yardımcı olabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

İpad 1 hakikaten alınmaz şuan.epey kampanyalar var takip et en olmadı ipad 2 al...

İnternet, sosyal ağlar, film, müzik vb şeyler için iPad 1 de yeterli olacaktır...
    Ancak oyun oynama durumu söz konusu ise o zaman en kötü iPad 2 ya da mini almanızda yarar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 1 çok çok uygun bir fiyata bulunmadığı sürece alınmamalı artık.
    Cihaz kalın ve ağır kalıyor günümüz standartlarına göre.
    iOS 5.1.1'den sonra update almıyor, a4 çipi günümüz kullanımı için yavaş kalmaya başladı, 256 mb ram de artık yetersiz.
    zaten iPad 1'de iOS 5.1.1 kullananlar applerde çökmelerden yavaşlamalardan şikayetçi.

7.9 inch ekran küçük gelmiyorsa iPad mini alınmalı kesinlikle.
    Çok ince ve hafif bir alet, palto cebinde taşınabilir.
    Ön ve arka kameraları iPad 2'den çok daha iyi.
    Siri var ve en az 2 iOS güncellemesi alacaktır.
  • iPad miniye kafam yatıyor ama bu cihazın da 3Glisi ne zaman gelir allah bilir..
  • hocam düşünürseniz ipad 1 64 gb wifi 3g deri kılıfı ve 30 dolarlık oyunla 550 tl ye verebilirim
  • ipad mini alacağına 3g li ipad 1 l daha iyi.
    Alırsın 3g siz cihazı sonra fellik fellik şarjı uzun giden hotspot özellikli telefon arasın ve bulamazsın.Sonra elinden çıartmaya çalışırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.