Bildirim
İpad 1 uygulamaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Youtube ve facebook uygulamaların 5.1.1 versiyona eski sürümleri App Store'dan yüklenebiliyor zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pipo60
Arkadaşlar ipad1 var 5 6 sene once almıştım galiba. Haliyle uygulamalar yüklenmiyor facebook youtube v.s bunların ios5.1.1 yani ipad 1 için olanını ona uyumlusunu nerden bulabilriim? Teşekkürler
Uygulamaları itunes pc üzerinden çekin, cihaz üzerinden "purchased" kısmına gelince, uygulamanın eski versiyonu yükleyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Arkadaşlar ipad1 var 5 6 sene once almıştım galiba. Haliyle uygulamalar yüklenmiyor facebook youtube v.s bunların ios5.1.1 yani ipad 1 için olanını ona uyumlusunu nerden bulabilriim? Teşekkürler
Uygulamaları itunes pc üzerinden çekin, cihaz üzerinden "purchased" kısmına gelince, uygulamanın eski versiyonu yükleyebilirsiniz.
appstoreden facebook yazdım ındır dedim
bu uygulama ios 7.0 veya üstsürümünügerektiryor diyor
ios7 ye güncelle diyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Uygulamaları itunes pc üzerinden çekin, cihaz üzerinden "purchased" kısmına gelince, uygulamanın eski versiyonu yükleyebilirsiniz.
appstoreden facebook yazdım ındır dedim
bu uygulama ios 7.0 veya üstsürümünügerektiryor diyor
ios7 ye güncelle diyor
Uygulamayı pc üzerinden itunesdan indir öncelikle. Cihaz üzerinden appstore'a gir, arama kısmına değil, satın alınanlar kısmında facebook'a tıkla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X