Şimdi Ara

İpad 1 wifi 16gb blutoothla ile internete bağlanabilme yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hayırlısı ile ipad 1 16gb wifi almayı düşünüyorum.nokia telefonum var ve bunun internet bağlantısını 4gb lık internet paketim var blutooth ile ipad dada kullanmak istiyorum.yapan varmı bu şekilde kullanan

• Nokia'dan duymadım hiç.

Sana tavsiyem, Nokia internet paketini komple kapat, ordan tasarruf ettiğin para ile iPad'ine internet paketi al.
    (Ama tabiki 3G olan iPad alman lazım)

Ben iPad (3G) alınca Nokia'daki Vodafone internet paketimi iptal ettim.
    Çok kullanımdan dolayı her gün şarj ettiğim 5800'ı artık 3 günde bir şarj ediyorum.
  • teşekkür ederim.ama ikisindede kullanabiliyorsam olsam süper olurdu.çünkü tel her zaman yanımda ipadı yanıma almadığım zamanlardada telden internet erişiminde olmak isterim.
    mesela evde internet paketi olarak telefonun internet paketini kullanıyorum laptopda hızı biraz az geliyor 3g ama.haberler face filan için takılan birisi için uygun oluyor.3g li ipad alsam ona bide ayrım sim.
    yani kısacası nokia telefonu ile ipadı blutoothdan bağlayamayı deneyen varmı hiç?
  • Vallahi bende k790i var...Onun gprs bağlantısını bile bluetooth üzerinden ipad'imde kullanıyorum gerektiğinde...
  • nasıl yaptın dostum anlatabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

Vallahi bende k790i var...Onun gprs bağlantısını bile bluetooth üzerinden ipad'imde kullanıyorum gerektiğinde...

Nasıl yapıyorsun bunu bir izah edermisin.İpad nokiaya bağlanmıyor da.Nasıl bağlayıp internetten yararlanabiliyorsun
  • yapabilen yokmu nokia ile ipada internetini aktarabilen???.
  • Nokianin bazi modellerine joikuspot diye bir program atiyorsun bu sayede telefondaki neti laptop, ipod touch ve ipadle paylasabiliyorsun. Googledan bu dedigim programi bir arastir
  • öz dostum o programı biliyorum laptopumdada test ettim çok güzel bir şekilde wifi den interneti dağıtabiliyorsunda bu ipadde acaba deneme imkanın oldumu?
  • nokia nın akıllı telefonları için joikuspot uygulaması var, google a yazarsan çıkar
    bu uygulama ile cep telefonunundaki interneti kablosuz olarak paylaşabiliryorsun
    bende 5800 var interneti çok rahat paylaşıyor hiç bir sıkıntı yok, kullanması da çok kolay
    nokia nın bütün akıllı telefonları bu uygulamayı çalıştırıyor
  • jailbreak li ipad e cydia dan ibluever uygulamasını alman lazım . daha sonra bluetooth tan nokia telefonun ile internete baglanırsın

6300 nokia ile ibluever sayesınde ipad ve ipod touch ı bluetooth tan internete baglıyabılıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: topgunace

nasıl yaptın dostum anlatabilirmisin?

Kusura bakmayın başlığı unutmuşum...K790i telefonumun bluetooth'unu açıyorum...Sonra iPad'imin bluetooth menüsüne girince k790i'yi görüyor...Üzerine tıklayınca k790i'de uyarı çıkıyor. Telefonunuzu modem olarak kullanmak istiyor diye gelen uyarıya izin verince bağlantı gerçekleşmiş oluyor...Durum bundan ibaret.
  • Bluetooth ile yavas olmuyormu internet? Bende samsung i900 var ona yukledigim program sayesinde telefonu wireless modem gibi kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topgunace

öz dostum o programı biliyorum laptopumdada test ettim çok güzel bir şekilde wifi den interneti dağıtabiliyorsunda bu ipadde acaba deneme imkanın oldumu?

ipad' de de aynı şekilde çalışıyor. bluetoothu açmana da gerek yok wifi den görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.