Şimdi Ara

ipad 2 apple ID hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımcı olun be.. bu sorunu teknik servis dahi çözemiyor ipad 2 cihazımı gönderdim garantiye çözemediler. ben ios 6.1.3 yüklüyken ios 7 beta 2 kurdum sonra birden dondu açılmadı sonra interntten indirdiğim ios 6.1.3 kurdum açıldı ve aktifleştirme istiyor ama bana ait olmayan bi adresle istiyor sanırım sonra açılmadı restore etmem ragmen hep o adresle aktifleştirmemi istiyor sonra garantiye gönderdim ordada yapamadılar sanırım beta sürümü oldugu için böyle oldu servisteki elemanlara bi kaç tane daha böyle alet gelkmiş birşey yapamamışlar adamlar diyor ki ya udiud kaydı olan bi hesapla oturum açacaksın sanırım öyle düzelecek yada ios 7 full çıkınca indirip kuracaksın o zman istemez dediler ben ne yapabilirim bana bi udiud kaydı olanlar verebilir mi adreslerini bi kerelik deneyim sonra şifrelerini değiştirsinler yada developer hesabı olan deneme için verebilirler mi lütfen bi yardıomcı olun alet öyle kaldı kullanamıyorum.

• Bu nasıl bir üslup ?

Ayrıca 6.1.3 varken ipad hiçbir şekilde etkinleştirme hatası vermez.

Bana kurgulanmış bir metin gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 10 Temmuz 2013; 19:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşım sana yemin edebilirim olmuyor garantiye gönderdim inanmazsan inanma ipad gelsin fotosunu çekip atıcam ne kurgusu kullanamıyorum delircem gerçekten bak bu kurtarma moda aldım geri yukluyor ama olmuyor inamayan varsa bak mail adresimi telefon numaramı herşeyi vereyim birisi yardımcı olsun bana restore yapıyorum yine istiyor bu bilcomun sitesinden izmir için servisi aradım ordaki adamlarda söyledi bir kaç müşterisinde olmuş böyle bir sey gerçekten kurgu falan degil isteyen istedigine inansın ama yardım etmek isteyene yardım edene çok dua edicem
  • ayrıca bu nasıl bi uslup derken burada soru sorarken bi uslup takınmam mı gerekiyor yoksa ben mi bilmiyorum bir şey mi var uslubumda ?
  • Udidle alakasi yok. O ipad kutudan ciktiginda ilk hangi apple id ile etkinlestirildi ise onu gireceksiniz. Baska yolu yok. Ios 7 ile gelen activation lock ozelligi bu, hirsizlik, kayip gibi durumlara karsi.

Misal 6.1.3 deki bir ipad i restore ederseniz bunu istemez, ancak ios7 beta kurup geri donerseniz bunu ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 10 Temmuz 2013; 20:11:47 >
  • ya peki hatırlamıyorsam ne yapacagım bunu izmir servisiyle konuştugumda adamlar bize gelen başka aletlerde de bu sorunlar oldu fakat girdiğimiz bütün ID leri kabul etmedi diyor başka yapabilecek bir şeyim var mı tek yol bu mu
  • yada ios 7 full u mü beklemeliyim hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizatas

ya peki hatırlamıyorsam ne yapacagım bunu izmir servisiyle konuştugumda adamlar bize gelen başka aletlerde de bu sorunlar oldu fakat girdiğimiz bütün ID leri kabul etmedi diyor başka yapabilecek bir şeyim var mı tek yol bu mu

Servisin yapacagi bir sey yok. Bunlar kisisel kullanim araclari, hatirlamaniz lazim yani. Mantik bu. buna ne sizin ne de servisin yapacagi bir sey yok. Olay apple da bitiyor. Yabanci forumlari arastirin belki apple ile gorusup cozum bulmus birileri vardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: denizatas

ya peki hatırlamıyorsam ne yapacagım bunu izmir servisiyle konuştugumda adamlar bize gelen başka aletlerde de bu sorunlar oldu fakat girdiğimiz bütün ID leri kabul etmedi diyor başka yapabilecek bir şeyim var mı tek yol bu mu

Servisin yapacagi bir sey yok. Bunlar kisisel kullanim araclari, hatirlamaniz lazim yani. Mantik bu. buna ne sizin ne de servisin yapacagi bir sey yok. Olay apple da bitiyor. Yabanci forumlari arastirin belki apple ile gorusup cozum bulmus birileri vardir.

Eyvallah kardeşim peki bir şey daha sorayım bu ios 7 beta 2 yi yeniden kurmuştum sanırım ordada aktifleştirme istiyor bu developer hesabı alsam ve ordan akifleştirme yapabilir miyim

• Restore ederek kuracaksaniz udid kaydi gerekir. Sorununuzu cozermi bilmiyorum ama deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Restore ederek kuracaksaniz udid kaydi gerekir. Sorununuzu cozermi bilmiyorum ama deneyin.

peki teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.