Şimdi Ara

iPad 2 ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün eşim koltukta uzanmış şekilde iPad'i kullanırken, halıya düşürmüş. Ekranda herhangi bir çatlama, dokunmatikte herhangi bir sıkıntı vs yok. Ama ekranda renkler tuhaf çıkyıor. Böyle araları yeşil noktalı, renkler karışmış gibi... Aslında düştüğü yer çok da alçak ama.. Cihaz şu an yanımda olmadığı için fotoğrafını gönderemiyorum...

Problemin ne olabileceği hakkında fikriniz var mı... Acaba tamiri mümkün mü / kaça olur.. Astarı yüzünden pahalıya gelecekse, gidip iPad mini veya yeni iPad mi almalı...

Hiç yoktan masraf çıktı yine.. Kılıf için 30 lira vermeyelim derken, buradan patladı

• Tamiri ekranı komple değiştirirler,300 tl civarı bir ücrete.

İpad mini alınır dediğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Merhaba,

Dün eşim koltukta uzanmış şekilde iPad'i kullanırken, halıya düşürmüş. Ekranda herhangi bir çatlama, dokunmatikte herhangi bir sıkıntı vs yok. Ama ekranda renkler tuhaf çıkyıor. Böyle araları yeşil noktalı, renkler karışmış gibi... Aslında düştüğü yer çok da alçak ama.. Cihaz şu an yanımda olmadığı için fotoğrafını gönderemiyorum...

Problemin ne olabileceği hakkında fikriniz var mı... Acaba tamiri mümkün mü / kaça olur.. Astarı yüzünden pahalıya gelecekse, gidip iPad mini veya yeni iPad mi almalı...

Hiç yoktan masraf çıktı yine.. Kılıf için 30 lira vermeyelim derken, buradan patladı

Acaba garantiye gönderip şansımı denesem mi..? Ekranda hiç bir çatlak, kırık vs yok.

• Gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Gönderin.

Son olarak,

Evim Bursa'da ama şu an Istanbul'dayız - doğal olarak (hanım atmadıysa) fatura / garanti belgesi de Bursa'da.. Yetkili servis seri numarasından vs sorgulama yapıp garanti içinde olup olmadığını tespit edebilir mi, yoksa illa ki fatura mı isterler dersiniz..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Gönderin.

Son olarak,

Evim Bursa'da ama şu an Istanbul'dayız - doğal olarak (hanım atmadıysa) fatura / garanti belgesi de Bursa'da.. Yetkili servis seri numarasından vs sorgulama yapıp garanti içinde olup olmadığını tespit edebilir mi, yoksa illa ki fatura mı isterler dersiniz..?

Faturaya gerek yok yetkili servise götürün cihazı, seri numarasından veya imei numarasından garantiyi görürler.Belgeye, faturaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gisigisi

quote:

quote:

Gönderin.

Son olarak,

Faturaya gerek yok yetkili servise götürün cihazı, seri numarasından veya imei numarasından garantiyi görürler.Belgeye, faturaya gerek yok.

Bilgi için teşekkürler. Yarın işe gelirken cihazı yanıma alıp, dönüşte servise göstermeyi bir deneyeyim.

• Akşam tamir ettim

Daha doğrusu şöyle oldu; bu sorunu yaşayan başkası olup olmadığını netten bakayım dedim - tam yeşil olmasa da, renk problemi ile ilgili şu videoyu buldum:

Evet bildiğiniz çekiç. Belirtilen yerden bir kaç kez vurdum ama, bir sonuç alamdım. Daha sonra, home tuşunun olduğu tarafın arkasını (metal yüzeyi) mobilyaya 3-5 defa sertçe vurdum - o da ne? Düzeldi

Şimdilik hiç sorunsuz çalışıyor, yarın öbür gün tekrar ederse, belki servise götürmem gerekebilir yine de..

• soğol bende aynısını yaptım masaya vurdum ve düzeldi çok teşekkür ederim türk usülü yapılır bu iş

• Düzeldi ise iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.