Şimdi Ara

iPad 2 hafiza sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, kullandığım iPadde Hesapladım en fazla 20 gb doldurmuş olmama rağmen 32 gb kapasiteli iPad bana yamak yapıyo yer kalmadı diyor, üstüne bir de uygulama ve ifiles dan dosya silmeme rağmen boş alanda bir değişiklik olmuyor.. 200 mb boş yer vardi, 2 gb dosya sildim şimdi 600 mb falan boş yer kaldi. Ne yapmam lazim acep bir bilen var mıdır? Yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazı kapatıp açmayı denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çok bir şey farketmedi. İfiles da çöp kutusuna gitmiş bir takım dosya
    VAr. Onlari sildim, sorun kısmen çözüldü. Ayarlar, kullanım kısmındaki programlar ve içeriklerinin boyutunu toplayınca yine 10 gbdan falan yer kalması lazim ama en azından sildiğim dosyalar çöp kutusuna gitmiş bir kısmı, onlari silince toparladı biraz hafiza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir program vardı. Lazım olmayan dosyaları siliyor. icleaner mi neydi. Internette mevcut. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu unutmayın 50 kb lik bir dosya diskte 50 kb yer kaplamaz. disk küçük küçük parçalara bölünür. mesela 64 kb lik parçalara bölündüyse 1 kb lik bir dosya bile 64 kb yer kaplar.diski ne kadar küçük parçalarsan yeri o kadar iyi kullanırsın ama o derecede de yavaşlar. büyük böldükçe hızlanır ama ziyan olan yer miktarı artar. ipadlerde nasıl bölünüyor bilmiyorum ama windows'ta kendin seçebiliyorsun bunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İphone 15 pro sarj etme sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.