Şimdi Ara

iPad 2'i HDD ya da USB belleğe bağlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
18.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dealextreme, ****, focalprice gibi ucretsiz kargo Hong Kong 'dan alinabilecek IOS 5 destekli camera connection kit yok mudur piyasada?
  • Merhaba,
    Lütfen yardım edin laptop yerine İpad almayı düşünüyorum. Hem çok sessiz hem de ben çoğunlukla sadece hd film için kullanıyorum pc yi.

ipad 3'e kablolu hdd takmak mümkün mü? (Değilse hangi yollar ile arttırabilirim hafızayı, öncelik ucuzluk tabiki.)
    ve ipad blurayleri sorunsuz açar mı m2ts olarak.

Sizce ipad 4 ü mü beklemeli.
  • Apple'in Time Capsule 2TB modeli isinizi rahatlikla gorecektir. Wi-Fi streaming yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msubeydulah

Merhaba,
    Lütfen yardım edin laptop yerine İpad almayı düşünüyorum. Hem çok sessiz hem de ben çoğunlukla sadece hd film için kullanıyorum pc yi.

ipad 3'e kablolu hdd takmak mümkün mü? (Değilse hangi yollar ile arttırabilirim hafızayı, öncelik ucuzluk tabiki.)
    ve ipad blurayleri sorunsuz açar mı m2ts olarak.

Sizce ipad 4 ü mü beklemeli.

İpad 3 zaten yeni çıktı bir sonraki model için bir sene beklersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEAGATE 2,5" 500GB GoFlex Satellite™ Kablosuz Taşınabilir Disk
    bunu buldum netten
    acaba ne kadar veri aktarıyordur. Maximum hangi boyutta dosyaları aktarabilir ipad 3'e.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msubeydulah

SEAGATE 2,5" 500GB GoFlex Satellite™ Kablosuz Taşınabilir Disk
    bunu buldum netten
    acaba ne kadar veri aktarıyordur. Maximum hangi boyutta dosyaları aktarabilir ipad 3'e.?

Bu aleti ben kullanıyorum gündelik olarak ve çok verimli bir cihaz , bazı ufak sıkıntıları yok değil ama çözülür.

Bir kere aletin şarjı 12 saat felan gidiyor , çabuk ve kolay şarj oluyor , alete wireless ile bağlı olsanız dahi başka bir wireless ten internete bağlanabiliyorsunuz sorun çıkmıyor.
  • Peki camera connection kit uzerinden usb flash bellek bağlamak için, ille jb mi yaptırmak gerekiyor? yoksa aşağıdaki sayfada bahsedildiği gibi bazı flash bellekler direkt oalrak çalışabiliyor mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_54047691/tm.htm
  • ipad 4 32 gb icin bu anlatılan yöntemler işe yararmı
  • Arkadaşlar benim de merak ettiğim bir konu bu; 4. nesil ipad aldım 64 gb , harddiskimde de 1TB a yakın film ve dizi var istediğim an yanımda taşıyıp kullanmak ve internet olsun olmasın film ve dizileri izlemek istiyorum. Itunes üzerinden yada dropbox gibi seçeneklerle bunları ipade aktarmadan da izleyebileceğim bir formül var mı acaba? Alınacak bir kit vb.? Teşekkürler herkese şimdiden cevapları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoschita

Arkadaşlar benim de merak ettiğim bir konu bu; 4. nesil ipad aldım 64 gb , harddiskimde de 1TB a yakın film ve dizi var istediğim an yanımda taşıyıp kullanmak ve internet olsun olmasın film ve dizileri izlemek istiyorum. Itunes üzerinden yada dropbox gibi seçeneklerle bunları ipade aktarmadan da izleyebileceğim bir formül var mı acaba? Alınacak bir kit vb.? Teşekkürler herkese şimdiden cevapları için.

beklemedeyim
  • Yeni bilgi varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.