Şimdi Ara

iPad 2 Siri Gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad 2 kullanmaktayım ios 8.3'e güncelledim yalnız Siri gelmedi. Ayarlar / Genel sekmesinde de yok. Ayarlar / Genel / Sınırlamalarda da yok. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taraftar13 -- 14 Nisan 2015; 4:14:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taraftar13

iPad 2 kullanmaktayım ios 8.3'e güncelledim yalnız Siri gelmedi. Ayarlar / Genel sekmesinde de yok. Ayarlar / Genel / Sınırlamalarda da yok. Bilgisi olan var mı?

Ayarlar/genel/siri baştan 3. Sırada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ipad2 var siri yok. İpad 2 ye siri gelmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 2'ye Siri hiçbir zaman gelmedi ki!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

iPad 2'ye Siri hiçbir zaman gelmedi ki!

iPhone 4s, iPad 2 ve üzeri cihazlar için gelicek biliyordum. ios 8.3 herkesle beraber iPad 2'ye de geldiyse eğer, onunla birlikte Siri'de gelir diye düşünmüştüm.

quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste
    Ayarlar/genel/siri baştan 3. Sırada

Kardeşim, konuyu açarkende belirttiğim gibi Ayarlar / Genel sekmesinde de gözükmüyor Siri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taraftar13 -- 14 Nisan 2015; 12:32:44 >
  • iPad 2'ye Siri hiçbir zaman gelmedi, gelmeyecekte. 4s'te Siri zaten vardı çıktığı günden bugüne kadar. iPad 3'ten itibaren Siri var ondan öncesinde yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şakamısınız siz ya ipad 2' yi kutusundan çıkardığında siri varmıydıki ki 8.3 ile gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siri, iPhone 4S ile beraber Ekim 2011'de geldi, Mayıs 2012'deki iOS 5.1.1 güncellemesiyle de üçüncü jenerasyon iPad'e geldi. Daha öncesindeki cihazlarda desteklenmiyor.
  • İpad 2 siri yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Siri, iPhone 4S ile beraber Ekim 2011'de geldi, Mayıs 2012'deki iOS 5.1.1 güncellemesiyle de üçüncü jenerasyon iPad'e geldi. Daha öncesindeki cihazlarda desteklenmiyor.
    Cevap için teşekkürler, konu kapatılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.