Bildirim
iPad 2 Siri Gelmedi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: taraftar13
iPad 2 kullanmaktayım ios 8.3'e güncelledim yalnız Siri gelmedi. Ayarlar / Genel sekmesinde de yok. Ayarlar / Genel / Sınırlamalarda da yok. Bilgisi olan var mı?
Ayarlar/genel/siri baştan 3. Sırada
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de ipad2 var siri yok. İpad 2 ye siri gelmemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPad 2'ye Siri hiçbir zaman gelmedi ki!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
iPad 2'ye Siri hiçbir zaman gelmedi ki!
iPhone 4s, iPad 2 ve üzeri cihazlar için gelicek biliyordum. ios 8.3 herkesle beraber iPad 2'ye de geldiyse eğer, onunla birlikte Siri'de gelir diye düşünmüştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: muzafferste
Ayarlar/genel/siri baştan 3. Sırada
Kardeşim, konuyu açarkende belirttiğim gibi Ayarlar / Genel sekmesinde de gözükmüyor Siri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taraftar13 -- 14 Nisan 2015; 12:32:44 > -
iPad 2'ye Siri hiçbir zaman gelmedi, gelmeyecekte. 4s'te Siri zaten vardı çıktığı günden bugüne kadar. iPad 3'ten itibaren Siri var ondan öncesinde yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şakamısınız siz ya ipad 2' yi kutusundan çıkardığında siri varmıydıki ki 8.3 ile gelsin -
Siri, iPhone 4S ile beraber Ekim 2011'de geldi, Mayıs 2012'deki iOS 5.1.1 güncellemesiyle de üçüncü jenerasyon iPad'e geldi. Daha öncesindeki cihazlarda desteklenmiyor. -
İpad 2 siri yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler, konu kapatılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Siri, iPhone 4S ile beraber Ekim 2011'de geldi, Mayıs 2012'deki iOS 5.1.1 güncellemesiyle de üçüncü jenerasyon iPad'e geldi. Daha öncesindeki cihazlarda desteklenmiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X