Şimdi Ara

İpad 2017 ve Kalem Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulda sunumları tabletten takip etmek ve not alabilmek için İpad 2017 32 gb veya 128 gb almayı düşünüyorum fakat Apple Pencil sanırım sadece İpad Pro ile uyumlu; hoş İpad 2017 ile uyumlu olsa bile Apple Pencil alacak bütçem yok.

Sormak istediğim şey İpad 2017 alsam piyasadaki tablet kalemleriyle düzgün bir şekilde kullanıp ders sırasında not alabilir miyim, hangi kalemler uyumludur? Ya da bana eğitim için 2000-2500 TL bütçeyi geçmeyecek şekilde tablet+kalem tavsiye edebilir misiniz?

• iPad 5’i mi kastediyorsunuz. O halde benim geçen satın aldığım iPad 5’te herhangi bir tablet kalemini kullanamaz mıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hTC.

iPad 5’i mi kastediyorsunuz. O halde benim geçen satın aldığım iPad 5’te herhangi bir tablet kalemini kullanamaz mıyım?

Evet İpad 5 sanırım. Ben de bilmiyorum kullanabilir miyiz, kullanabilirsek Apple Pencil dışında hangi kalemler verimli olur acaba bilen biri var mı ?
  • Apple Pencil sadece iPad Pro modelleri ile kullanılabilen içinde kendi bataryası, eğim ve basınç sensörleri olan ucu çok hassas bir dijital kalemdir. Günümüzde gerçek kalem ile yazma hissine en yakın seri üretim cihaz denebilir.

En yakın Alternatif olarak Samsung Galaxy Tab S3 tableti ve kalemi gösterilebilir.
    http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s3/

Ancak bu ürün ile karşılaştırınca kalem kullanımı olarak Apple Pencil daha tatmin edicidir.

Onun dışında bazı çizim programlarının sadece kendi programlarında çalışan özel kalemleri vardır.
    Örnek:

Bunun dışında piyasada ucu kauçuk dokunmatik ekran kalemi olarak satılan ürünler pek bir işe yaramaz. Hassas değillerdir. Boyama türü uyfulamalarda keyif verseler de not alma yazı yazma detay çizme işlerinde hiç bir işe yaramaz.

Amaç Not alma ve kalem kullanımı ise Benim tavsiyem bütçeye göre 2. El veya sıfır bir İPad Pro temin etmennizdir. Fiyatı fazla gözükse de İPad Pro lar ile diğer ipadler arasında özellik ve donanım açısından büyük farklar vardır. Vereceğiniz paranın karşılığını uzun yıllar alırsınız.

Ekleme: Apple Pencil on en iyi yanı İPad Pro ile kullanırken aynen bir deftere yazar gibi elinizi ekrana dayayarak yazabilirsiniz. Diğer ürünlerde elinizi değdirmeyen yazmanız gerekir ki, uzun süreli not alımlarında tam bir işkence haline gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 8 Ekim 2017; 12:05:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kumutlu kullanıcısına yanıt
    Öteki bluetoothlu active kalemlerdede palm rejection var el kaldirmaya gerek yok.Duzeltelim o kismi.Konu sahibi arkadas adonit pixel alabilir.İstersen elimde var hocam.İletişime geçebilirsin.
    Edit:Yazım hataları düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Sinatra -- 11 Ekim 2017; 11:57:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.