Şimdi Ara

iPad 3 Şubat Ayında Piyasada Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad 3'ün Şubat ayında piyasaya çıkacağına dair söylentiler dolaşıyor ortalıkta. 2048x1536 çözünürlükle ekran da cabası. Ne dersiniz beyler, cidden Şubat ayında gelir mi iPad 3? Yoksa sadece Samsung'un yüksek çözünürlüklü tabletini mi göreceğiz 2012'de? ayrıntılar için buraya.

• bence gelebilir. tam da dönemi hatta. ne zamandır zaten yüksek çözünürlüklü paneller ürettikleri söyleniyordu. yine samsung apple kapışması izleyeceğiz desene
  • Ben sanmiyorum sahsen yaz gibi cikmasi daha muhtemel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Ben sanmiyorum sahsen yaz gibi cikmasi daha muhtemel

uzun süredir şubat ayı konuşuluyor. Samsung bahar ayından planlıyormuş yeni tabletini. Apple'da ondan önce piyasada olmak adına böyle birşeye kalkışmış olabilir ki yüksük çözünürlüklü ekranlar ürettirdiği uzun süredir konuşuluyor.
  • İpad 2 ıle bır yıl daha devam.....İlk kez alacaklar için İpad 3 önerilir.Ancak şubat ayı kesın değil duyumlar sadece....
  • quote:

ben de 2. ya da 3. çeyrek gibi bekliyorum aslında, ama tablet piyasası hareketlendi ciddi anlamda. Ultrabook'lar da geliyor, Ice Cream Sandwich de oldukça başarılı. Apple önlem almakta haklı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

İpad 2 ıle bır yıl daha devam.....İlk kez alacaklar için İpad 3 önerilir.Ancak şubat ayı kesın değil duyumlar sadece....

ipad 2 tabi ki hala tüm beklentileri karşılar ancak ekran söylenilen gibi olursa ipad 2 unutulabilir bir çok kişi tarafından.
  • İpad 2 de daha Jb nin bir keyfını yaşayamadık...Tabii bu benım düşüncem...Umarım Jb ler cıkarda cıhazların keyfını yaşarız.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PucLes1oN

quote:

ben de 2. ya da 3. çeyrek gibi bekliyorum aslında, ama tablet piyasası hareketlendi ciddi anlamda. Ultrabook'lar da geliyor, Ice Cream Sandwich de oldukça başarılı. Apple önlem almakta haklı yani.

Benim tahminimde 4 cekirdekli islemci nedeniyle sahsen okudugum kadariyla yazdan once hazir olmasi zor seklinde

Ha ama 2s gibi bisi arada surerlerse bilemem

Sahsen retina ekran gelmedikten sonra ipad 2 degistirilmez gibi gelirse bunu ikinci el satip retina ekrana her turlu gecilir
  • Hiç ihtimal vermiyorum...
  • İhtimal yok çünkü hala ipad 2 için kampanyalara devam ediliyor.Yeni aletin habercisi olan bir beklenti olsa cihaz önceki satışlar (iphone 3gs)da olduğu gibi bir geri adıma düşerdi.Ters orantı var satışlarda,yani yeni cihaz geldiğinde ellerinde kalanları satmak için reklam vermiyorlar tam tersine yeni cihaz gelmeyeceği zaman ellerindekileri satmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

İhtimal yok çünkü hala ipad 2 için kampanyalara devam ediliyor.Yeni aletin habercisi olan bir beklenti olsa cihaz önceki satışlar (iphone 3gs)da olduğu gibi bir geri adıma düşerdi.Ters orantı var satışlarda,yani yeni cihaz geldiğinde ellerinde kalanları satmak için reklam vermiyorlar tam tersine yeni cihaz gelmeyeceği zaman ellerindekileri satmaya çalışıyorlar.

Bu söylediğin strateji bence Apple için geçerli değil... Adamlar 4Si çıkardıktan sonra daha da satsın diye bırak elindekileri çıkarmayı 8 GB iPhone 4 piyasaya sürüyor... Bir de geçenlerde şu linke rastlamıştım:http://www.chip.com.tr/konu/eski-olduguna-bakmayin_30796.html

• bana kalırsa da çok da uçuk bir tahmin değil bu. Apple, tablet alanında lider ve bu liderliğin en ufak bir yara almasını istemez. Eğer istediği çözünürlükteki paneller hazırsa üretime erken başlayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.