Şimdi Ara

İPAD 4 IOS 8.1.1 Performans?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İPAD 4 kullanıcısı arkadaşlar varsa IOS 8.1.1 performansından bataryasından bahsedebilirler mi?TŞK

• Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini yazabilirler mi?
  • Ben A6 işlemcili iPhone 5 kullanıyorum. iOS 8.1.1 ile bir performans sorunu yaşamadım, hatta 8.1'e göre performansın bariz arttığı hissediliyor. Batarya konusunda da negatif bir şey görmedim. 8.1 de batarya neyse 8.1.1'de de aynı kullanım sürelerini gördüm, belki çok azda olsa 8.1.1'de kullanım sürem artmış olabilir. iPad 4 A6X işlemcisine sahip olduğu için iPhone 5'ten biraz daha iyi performans verecektir. Bataryanız da 8.1'den farklı olmayacaktır. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz, fakat tablete 8.1.1 kurarken iTunes ile geri yükle diyerek kurun ki hiç bir sorun yaşamayın.

iOS 8 Batarya Kıyaslaması

İPAD 4 IOS 8.1.1 Performans?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 25 Kasım 2014; 15:54:23 >

• +1 bende de ipad 4 var gerçkten geçmeye değer mi acaba ios 8 e ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Ben A6 işlemcili iPhone 5 kullanıyorum. iOS 8.1.1 ile bir performans sorunu yaşamadım, hatta 8.1'e göre performansın bariz arttığı hissediliyor. Batarya konusunda da negatif bir şey görmedim. 8.1 de batarya neyse 8.1.1'de de aynı kullanım sürelerini gördüm, belki çok azda olsa 8.1.1'de kullanım sürem artmış olabilir. iPad 4 A6X işlemcisine sahip olduğu için iPhone 5'ten biraz daha iyi performans verecektir. Bataryanız da 8.1'den farklı olmayacaktır. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz, fakat tablete 8.1.1 kurarken iTunes ile geri yükle diyerek kurun ki hiç bir sorun yaşamayın.

Hocam ios 7.1.2 var hala.ios 8 geçmeye değer mi sizce?
  • İpad şarjı dolduğunda 8.1.1 e geçiş yapacağım. Buradan durumu paylaşacağım.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya testi ekledim üstteki mesajıma şarj olarak iOS 7 ile 8 arasında iPad 4 için bir fark yok. Performans olarak 8.1.1 güncellemesiyle eski cihazlar neredeyse 7.1.2 kadar hızlandı. A5 işlemcili cihazlar daha 7.1.2 seviyesinin tam olarak yakalayamadı fakat A6 işlemcili cihazlarda performans sorunu kalmadı diyebilirim. Bence iOS 8'e geçmeye değer, yinede son karar sizindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hala geçmeye korkuyorum ama ios 8'in artıları da olduğunu kabul etmek lazım şimdi bi cesaret geçecem sanırım 1-2 güne ama yine de yorum bekliyoruz siz geçtikten sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

İpad şarjı dolduğunda 8.1.1 e geçiş yapacağım. Buradan durumu paylaşacağım.

Beklemedeyiz hocam.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Bugün elimde notebookum olmadığı için güncellemeyi gerçekleştiremiyorum arkadaşlar.Ipad kullandığım için pc veya notebook kullanmıyorum normaldede.

Ama şunu öncelikle söyleyeyim; şu an 8.1 kullanıyorum ve geçiş yaptığıma pişmanım ios7 den sonra.Evet telefonum şarjda iken tabletten tlf görüşmemi yapabiliyorum ama bunun yanında eksisi daha büyük.

Bir defa akıcılık azaldı.(yok olmadı) En büyük sorunum stabilitesinde ve Safari de. İnternette gezme keyfim azaldı.Hatta ip6+ elimdeyse hiç tablete yönelesim gelmiyor.

Ama 8.1.1 den beklentim büyük.Deneyip göreceğim ve sizlerle paylaşacağım.

• Bende geçtim ipad4 ios 8.1.1 gerçekten şarj çok çabuk bitiyor 7 ye göre onun dışında pek fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfik034

Bende geçtim ipad4 ios 8.1.1 gerçekten şarj çok çabuk bitiyor 7 ye göre onun dışında pek fark yok

Safari kullanımı ve stabilite olarak 7 den sonra olumlu/olumsuz fark algıladınız mı?

• ya bana kalırsa 7 den pek farkı yok hız anlamında 8.1.1 den önce şarj yüzde 2 azalıyordu şimdi tek sıkıntı şarj çabuk bitiyor ios 7 den 1 buçuk saat daha az kullanım görüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.