Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İpad 5.nesil 32gb wifi 8 aylık cihaz Satın Al 14 Ocak 2020 22:42 1 1 İpad 5.nesil 32gb wifi 8 aylık cihaz IPAD 5, 32 GB WIFIÖnceki cihazım Apple tarafından servisinde sıfır cihazla değiştirildi. Yeni verilen cihazımı da model yükselttiğim için satıyorum cihazım 8 aylık, garantisi bitmiştir. Kutusu var içeriği tam. Herhangi bir kusuru yok trust marka kullanışlı bir kap ile kullanıldı ve ipad in yanında vereceğim onu da. Şu anda kullanmıyorum ihtiyaç fazlasıdır takas da düşünmüyorum.Cihaz arkadaşımındır. Elden satış işlemi sadece Trabzonda gerçekleştirilebilirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 9.Nesil Ipad 10.2 Wifi 64 Gb Space Gray ve Apple Kalem(1.Nesil) İphone Xr 64 Gb Siyah Sıfır Kapalı Kutu Macbook Pro 16 2019 i7 2.6Ghz/16GB/512GB SSD/Laptop Uzay Grisi İpad 5.nesil 32gb wifi 8 aylık cihaz