Şimdi Ara

Ipad 8.nesil Kılıf ve Ekran Koruyucu Önerisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
17.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende fujimax i hepsiburada'dan söylemeyi düşünüyorum da memnun kaldınız mı kılıftan?
  • Microsonic kılıf aldım anlık bir gazla ,hata mı yaptım acaba :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danycase official store dan aldım kapaklı kılıf paperlike ve kalem kılıfı hepsi 148 TL aliexpressten. Hala bekliyorum 21.günde PTT ye düştü şuan 22. Gündeyim yorumlarda 2 haftada geldi diyen çok Türk vardı ve vergisi 17 TL’ymiş.

• spigen standlı kılıf malesef hiçbir yerde yok eş değer bir kılıf önerisi olan var mı standlı

• takip

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Hocam goojodoq mağazasından paperlike alayım diyorum ama memnun musunuz? Bir de gelene kadar ekran çizilmesin diye ekran koruyucu alayım diye düşündüm ama kalemle kullanımda çok sıkıntı yaratır mı?
  • LunarOgred kullanıcısına yanıt

Kalem ile yazı yazıyorsanız paperlike kesinlikle tavsiye ederim hissiyatı çok güzel. Şu ana kadar kalemi sadece paperlike ile kullandığım için yorum yapamıycam hocam diğer sorunuza.

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    GOOJODOQ paperlike kaliteli mi peki hocam yoksa orjinali mi almak lazım? Türkiyeden alınabilcek alternatifi de var mı bildiğiniz yoksa beklenir mi hocam gelmesi?
  • LunarOgred kullanıcısına yanıt

Ben Goojodoq kalem aldığım için aynı pakette gelsin diye kılıf ve paperlike da ordan aldım. Başka marka kullanmadım ama bu markadan memnunum. 4 dolar falandı 2 tanesi, Türkiyede veya orjinalde fiyat farkı çok fazla değmez bence. Aliden al 20 gün civarına geliyor zaten.

• Arkadaşlar spigen ekran koryucu stoga bır türlü gelmiyor... diğer markalar oluyor. Sebep spigen tauch armour kullanıyorum kılıf..dıger markaların ekran koruyucusu kılıf sebebı ıle uymuyor

aklma ipad 9.7 spigen ekran koruyucusunu almak geldı...sizce nasıl. Olmaz mı...koselere 1cm bosluk kalması benım ıcın onemsız olur

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 25 Şubat 2021; 21:23:39 >
  • gerçekten piyasa çin malı pazar işi ürünlerle dolu. bence "ucuz etin yahnisi" durumundan dolayı imkanlar dahilinde bir tık daha iyi kılıflar alınmalı. bence kılıf çok önemli çünkü tabletin durduğu pozisyonu ayarlamak vs. kılıfın görevi.

targusun aşağıdaki ürününü sipariş verdim. ürün geldiğinde yorumlarımı yazarım arkadaşlar.

https://www.trendyol.com/targus/silver-tablet-kilifi-click-in-ipad-7th-gen-10-2-tarthz85011gl-thz85011gl-p-42492700

daha önce ipad air 1 kullanıyordum 7. senesindeyken kendisiyle vedalaştım. ilk aldığımda samsonite marka bir kılıf almıştım. iyi de para vermiştim ama 6,5 sene kullandım. sonra artık dökülmeye başlayınca ucuz bir kılıf aldım şu 360 dönenlerden. aman allahım eziyet. asla durmuyor tablet kayıp kayıp devriliyor. o sebeple iyi bir ürün almayı tercih ettim.

şimdi ipad 8 bekliyorum bakalım. inşallah air tercih etmediğim için pişman etmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cas26

kılf güzel de ipad pro yok Ipad 8.nesil Kılıf ve Ekran Koruyucu Önerisi 

• Spigen kılıfa uyabilecek ekran koruyucu öneriniz var mı? Kendi markasının ki bir türlü stoga girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dünyadünya

Spigen kılıfa uyabilecek ekran koruyucu öneriniz var mı? Kendi markasının ki bir türlü stoga girmiyor
  • ipad 8 e klavyeli kilif siparisi gectim az once

ve bu spigenden aldgim kilif boşa cikti... dusunen olursa bana yazarsiniz

Ipad 8.nesil Kılıf ve Ekran Koruyucu Önerisi

• catik kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı durumdayım siz naptınız halledebildiniz mi
  • ekran filmi yok stokda maalesef gelcek gibide durmuyor... im 9.7 inc olanraldan mi alsam diye dusnmeye basladim
  • catik kullanıcısına yanıt

Selam ben de klavyeli kılıf arayışındayım, hangi modeli aldınız ? herhangi bir indirim vs var mı kılıflarda?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.