8.nesil ipad satışa çıkmış aldım bir tane 12 ekim de teslim gözüküyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuhanda -- 7 Ekim 2020; 12:34:50 > |
İpad 8.nesil ve air 4 türkiyede ne zaman satışa çıkacak (3. sayfa)
-
-
Hocam nereden söylediniz ben Apple'ın sitesinden söylemeye çalıştığımda 10 - 17 Kasım teslimat tarihi veriyor bana. Hepsiburada 32GBlık modelleri satışa çıkarmış ama 128likler yok. O yüzden oradan söyleyemiyorum. Başka bir yer satıyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de apple'ın sitesinden sipariş verdim 1 iş günü kargoya veriliş 20 ekim teslim yazıyor. Şehirden şehire değişiyor biraz doğudaysanız ondan olabilir. Troy e store ve gürgençler yetkili satıcılar oradan da alabilirsiniz. Hatta oralara dün geldi.
Akasyadan alabilirmiyiz şuan? Eğitim indirimi mağazalar a geçerli mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 7 Ekim 2020; 14:32:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankaradayim hocam 10-17 Kasımda gönderiyor ilginç biraz
Bu troy ve gurgeclerde eğitim indirimi varmı acaba
benim gördüğüm kadarıyla yok. troy'a sordum yokmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: kaanv0
Hocam nereden söylediniz ben Apple'ın sitesinden söylemeye çalıştığımda 10 - 17 Kasım teslimat tarihi veriyor bana. Hepsiburada 32GBlık modelleri satışa çıkarmış ama 128likler yok. O yüzden oradan söyleyemiyorum. Başka bir yer satıyor mu?apple ın kendi sitesinden eğitim indirimi ile söyledim 1 gün sonra yollanıyor diyordu. istanbula teslimat 12 ekim diye belirtti ödeme ekranında. SAbah işe geldiğimde stoklarda gözükmüyordu 10-11 gibi gözükmeye başladı. hemen aldım
-
ankara'ya 14-16 ekim transferli olarak dün öğlen aniden satın alınabilir olduğundan bir tane sipariş edebildim. gerçekten böyle sıradan ürünlerin bulunamaz olmasındaki arz sorununu anlamak zor.
-
Benim ipad i kargolamışlar bile ama pazartesi teslim diyor şaşırtıcı .
-
bugün teslim aldım 8. nesili erken geldi.
-
Hocam 8.nesili ben de düşünüyorum. Nasıl nereden aldınız? Apple Store 1 Ay bekletiyor. Oradan almak sıkıntı geldi bana her ne kadar garanti sağlam gelmezse iadesi olsa da. 1 Haftada gelecek bir yerden mi aldınız?
Ve kullanımı nasıl, ne kadar fiyata aldınız? Piyasada hiç yok 7.nesil ve 8.nesil kıtlığı var.
Ben teknosadan aldım. 3199 a 100 tl cip para 3100 e geldi. Dün aldım bugün kargoda aceleniz varsa altarnatif sitelere bakabilirsiniz. Bizim acelemiz var di. Çocuğun okulu ici
Hocam aynı şekilde benim de acelem var ama Teknosanın sitesinde mi buldunuz? Çünkü Teknosada mağazada yoktu sanırım.
Stokta kalmamış sanırım gözükmüyor
Aynen teknosada gözükmüyor Apple in kendi sitesi Kasım 15 teslimat tarihli gösteriyor. Birde pt,gürgençler,troy buralar güvenilir mi acaba yardımcı olur musunuz ?
-
Hocam işte ben de sizin gibi araştırıyorum ama yok oğlu yok yani. Piyasada kalmamış, dandik yerden de almak istemem 4k lık malı.
Hocam 32 GB mı 128 GB mı aldınız? 32 GB lık buldum ben onu alacağım. Yetmeme gibi bir durumu olmaz değil mi?
geldiği gün ipad 8.nesil alan arkadaşların ipadleri ellerine ulaştı mı? Benim 8 ekimde kargoya verilmişti ama hala istanbulda gözüküyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X