Şimdi Ara

ipad air 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ipad air 2 aldım fakat su sorunum var veya bana oyle geliyor ben video izlerken son sesi acınca sanki hoparlor patlakmıs gibi arka taraf titriyor ipad air 2 si olan arkadaslar bu durum onlarda olup olmadıgı hakkında bilgi verirse ona gore iade edecem veya etmeyecem simdiden tesekkurler

• patlak değil herkesin titriyor.ince metal kasadan diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sadece herkeste var mı diye ogrenmek istiyorumdum o zaman sorun yok ii geceler
  • ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    iPad air 2 resim kalitesi çok kötü bende. Özellikle iç mekanda Çekilen resimler. Sizde nasıl ?

• aank_06 A kullanıcısına yanıt
    valla bence kamera rezalet. her türlü rezalet yani beğenmedim ben. kullanmam zaten koca tabletle fotoğraf çekmekle uğraşmam ama hami ben çekerim diyen için konuşmak gerekirse kötü. bu şimdiye kadar en iyisi diyorlar kamera için bundan öncekiler nasıldı kim bilir.yİne de siz kamera kulanan birine sorun ben 3-4kere anca girmişimdir kameraya. o da meraktan.

• Evet ama o kadar reklam edildi. kamera ve fotoğraf çekimi. tabiki elde tablet resim çekmek biraz garip ama o kadar reklama karşı böyle kötü sonuç alınca acaba cihaz mı arızalı diye duşundum ve bugün servise verdim. Bakalım servisten nasıl bir sonuç gelecek.
  • Aletin kamerası düşük ışıkta kötü performans veriyor. iPhone lar gibi değil.
    Tanıtımlarında zaten hep günlük güneşlik, ışığın bol olduğu yerlerde çekim yapıyorlar.
    iPad kamerası elinde başka alet olmadığı zaman anı yakalamak için, belge tarama ya da arttırılmış gerçeklik uygulamaları için iyi.
    Onun dışında telefonunuzun kamerasını terchi etmeniz çok daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Air 5 + Pencil + Kılıf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.