Şimdi Ara

İpad air 2 çanta önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SwordLegend kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde bende ipad mini 2 cihazıma çanta arıyorum şarj aletini, kablosunu ve cihazı koymak için ufak taşınırlığı kolay olan
  • zhny kullanıcısına yanıt
    evet güzel ince şık bi çanta bulmak zor ben genelde yanımda bişey taşımayı sevmem ipad ve kindle aldıktan sonra ufak bi çanta şart oldu spigen dresden klaus çantası çok hoşuma gitti uygun fiyata bulursam onu alabilirm tavsiyeleri bekliyoruz ayrıca
    apple store amerika web sitesinde çok güzel çantalar mevcut fakat Türkiye'de maalesef satılmıyor

Buyurun bakmak isterseniz ;http://store.apple.com/us/ipad/ipad-accessories/cases
    türkiyede satsada 2 katı fiyatla satar en son iphonelarada katmerli bi zam yaptı inceleme videolarından sonra kararımı verdim gibi spigen dresden klaus alcam gibi..
    sizin dediğiniz ürünü beğendim fakat satan yer bulamadım? ipad air gibi büyük cihazlar için mi bu yoksa ipad mini 2 cihaza göre olan var mı acaba
    Sadece ipad 2 icin hocam ama ipad air 2yede uyumludur ayni boydalar zaten sadece yanlar daha kucuk. N11de var cok pahali satiyo monofe die bi site satiyo daha uygn. ipad miniye uygun degil hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordLegend

evet güzel ince şık bi çanta bulmak zor ben genelde yanımda bişey taşımayı sevmem ipad ve kindle aldıktan sonra ufak bi çanta şart oldu spigen dresden klaus çantası çok hoşuma gitti uygun fiyata bulursam onu alabilirm tavsiyeleri bekliyoruz ayrıca

Bişey Sormak İstiyorum Hocam Kindle Alma Amacınız Neydi ?
  • muzafferste kullanıcısına yanıt
    Kitap okumak için tabiki ipadler ve lcd ekranlr cok göz yoruyo o yuzden aldm bundaki e ink ekran kagit gbi goruntu veriyo ve uzun sureli okumalarda hic goz yormuyor.
    Şarj Süresi Ne Kadar
    Kullanima bagli ama 1 ay kadar gidiyo
    Vayy be :) peki hamgi modeli ve ne kadara almıştınız ?
    Kindle paperwhite 2 modeli 345 tlye aldm
  • Süpermiş kitapları pdf olarak atabiliyomusunuz bir de kindlenizi nereden satın aldınız
    Pdf atiliyo ama cok kullanisli degil yatay bi sekilde okursaniz oyle daha rahat okunuyo. Mobi uzantili kitaplari aciyo kitap konusunda harika zten. N11den aldm ben. Gerekli bilgileri kindle bilgi deposu diye aratirsaniz bulursunuz.
  • En sondaki
  • bunlara bu kadar para verilmez. yurtdışı sitelerden alın şuana kadar onlarca ürün sipariş verdim 2 haftada geldi çoğu bazıları bi kaç günde geldi. üstelik bu gibi aksesuar ürünleri sudan ucuz yurtdışında. almışkende bir sürü aksesuar alırsınız. isterseniz hızlı ve güvenilir siteler veririm. kaybolan kargo sayım şuanlık 1 tane onunda takip numarası olmadığı için öyle oldu. biraz daha bekleyip paramı istiyecem.
  • AAT.BH kullanıcısına yanıt
    Bi kaç öneri alabilirmiyim?
    dx, alibaba, bangood, goodluckbuy v.s hepsinden alışverişim oldu sorunsuzdu. alibaba yanlız gittigidiyor gibidir iyi bir satıcı bulmalısın geri kalanı ise tek bir şirket. ürünleri sipariş ederken ekstra takip numaralı kargoyu seç ki ürünün tr ye girdi mi tr de nerede v,s bilesin yoksa kayboldumu geldi mi acaba kargoco beni bulamadı mı falan derdi olmaz. son olarak paypal ile yap alışverişi bi sorun olunca paypal havuzundan paranı geri alırsın.
  • AAT.BH kullanıcısına yanıt
    Daha önce amazondan alisverislerm oldu ama digerlrni denemedm sanirim paypal almam gerekecek guven acisindan oneriler icin tesekkur ederm hocam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.