aynı şekilde bende ipad mini 2 cihazıma çanta arıyorum şarj aletini, kablosunu ve cihazı koymak için ufak taşınırlığı kolay olan
zhny
kullanıcısına yanıt
evet güzel ince şık bi çanta bulmak zor ben genelde yanımda bişey taşımayı sevmem ipad ve kindle aldıktan sonra ufak bi çanta şart oldu spigen dresden klaus çantası çok hoşuma gitti uygun fiyata bulursam onu alabilirm tavsiyeleri bekliyoruz ayrıca
SwordLegend
kullanıcısına yanıt
apple store amerika web sitesinde çok güzel çantalar mevcut fakat Türkiye'de maalesef satılmıyor
türkiyede satsada 2 katı fiyatla satar en son iphonelarada katmerli bi zam yaptı inceleme videolarından sonra kararımı verdim gibi spigen dresden klaus alcam gibi..
SwordLegend
kullanıcısına yanıt
sizin dediğiniz ürünü beğendim fakat satan yer bulamadım? ipad air gibi büyük cihazlar için mi bu yoksa ipad mini 2 cihaza göre olan var mı acaba
zhny
kullanıcısına yanıt
Sadece ipad 2 icin hocam ama ipad air 2yede uyumludur ayni boydalar zaten sadece yanlar daha kucuk. N11de var cok pahali satiyo monofe die bi site satiyo daha uygn. ipad miniye uygun degil hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: SwordLegend
evet güzel ince şık bi çanta bulmak zor ben genelde yanımda bişey taşımayı sevmem ipad ve kindle aldıktan sonra ufak bi çanta şart oldu spigen dresden klaus çantası çok hoşuma gitti uygun fiyata bulursam onu alabilirm tavsiyeleri bekliyoruz ayrıca
Bişey Sormak İstiyorum Hocam Kindle Alma Amacınız Neydi ?
muzafferste
kullanıcısına yanıt
Kitap okumak için tabiki ipadler ve lcd ekranlr cok göz yoruyo o yuzden aldm bundaki e ink ekran kagit gbi goruntu veriyo ve uzun sureli okumalarda hic goz yormuyor.
SwordLegend
kullanıcısına yanıt
Şarj Süresi Ne Kadar
muzafferste
kullanıcısına yanıt
Kullanima bagli ama 1 ay kadar gidiyo
SwordLegend
kullanıcısına yanıt
Vayy be :) peki hamgi modeli ve ne kadara almıştınız ?
muzafferste
kullanıcısına yanıt
Kindle paperwhite 2 modeli 345 tlye aldm
Süpermiş kitapları pdf olarak atabiliyomusunuz bir de kindlenizi nereden satın aldınız
muzafferste
kullanıcısına yanıt
Pdf atiliyo ama cok kullanisli degil yatay bi sekilde okursaniz oyle daha rahat okunuyo. Mobi uzantili kitaplari aciyo kitap konusunda harika zten. N11den aldm ben. Gerekli bilgileri kindle bilgi deposu diye aratirsaniz bulursunuz.
En sondaki
bunlara bu kadar para verilmez. yurtdışı sitelerden alın şuana kadar onlarca ürün sipariş verdim 2 haftada geldi çoğu bazıları bi kaç günde geldi. üstelik bu gibi aksesuar ürünleri sudan ucuz yurtdışında. almışkende bir sürü aksesuar alırsınız. isterseniz hızlı ve güvenilir siteler veririm. kaybolan kargo sayım şuanlık 1 tane onunda takip numarası olmadığı için öyle oldu. biraz daha bekleyip paramı istiyecem.
AAT.BH
kullanıcısına yanıt
Bi kaç öneri alabilirmiyim?
SwordLegend
kullanıcısına yanıt
dx, alibaba, bangood, goodluckbuy v.s hepsinden alışverişim oldu sorunsuzdu. alibaba yanlız gittigidiyor gibidir iyi bir satıcı bulmalısın geri kalanı ise tek bir şirket. ürünleri sipariş ederken ekstra takip numaralı kargoyu seç ki ürünün tr ye girdi mi tr de nerede v,s bilesin yoksa kayboldumu geldi mi acaba kargoco beni bulamadı mı falan derdi olmaz. son olarak paypal ile yap alışverişi bi sorun olunca paypal havuzundan paranı geri alırsın.
AAT.BH
kullanıcısına yanıt
Daha önce amazondan alisverislerm oldu ama digerlrni denemedm sanirim paypal almam gerekecek guven acisindan oneriler icin tesekkur ederm hocam..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme