Şimdi Ara

Ipad Aır 256 GB mi Ipad Pro 128 GB mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizce öğretmenliği bölümünü okuyacağım ve tablet mi laptop mu arasında kaldım. Eğer laptop alırsam beni yarı yolda bırakmayacak bir şey arıyorum ve bunların fiyatı da 10bin üstü oluyor genelde. Ancak Ipad bölümüne geldiğim zaman Ipad Air 256 gb ve Ipad Pro 128GB'lık 2 seçenek çıkıyor karşıma. Sizce laptop mu almalıyım yoksa bu 2 Ipad'den hangisini almalıyım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPad Air 256 GB vs. iPad Pro 128 GB: Hangisini Seçmelisin?

iPad satın alırken, depolama alanı önemli bir husustur. İhtiyaçlarını karşılayacak doğru kapasiteyi seçmek, cihazının kullanım ömrü boyunca memnuniyetini sağlayacaktır.

iPad Kaç GB Depolama Alanına Sahip Olmalı?

• Hafif Kullanım: Çevrimiçi gezinme, sosyal medya ve temel uygulamalar için 128 GB yeterli olabilir.
    • Orta Kullanım: Video akışı, oyun oynama ve hafif içerik oluşturma için 256 GB önerilir.
    • Yoğun Kullanım: Profesyonel içerik oluşturma, ağır oyunlar ve büyük dosya indirmeleri için 512 GB veya 1 TB düşünülebilir.

iPad Pro 128 GB Yeterli mi?

• Hafif Kullanım ve öğrenciler için: Evet, 128 GB temel ihtiyaçlar için yeterli olabilir.
    • Orta ila yoğun kullanım için: Hayır, videolar, uygulamalar ve diğer veriler zamanla depolama alanını doldurabilir.

iPad Air 256 GB'ın Avantajları

• Daha fazla depolama alanı: 256 GB, daha fazla video, uygulama ve belge saklamana olanak tanır.
    • Uzun vadeli kullanım için ideal: Cihazını uzun süre kullanmayı planlıyorsan, artırılmış depolama alanı gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

iPad Pro 128 GB'ın Avantajları

• Daha uygun fiyatlı: 256 GB'lık modelden daha düşük maliyetlidir.
    • Çoğu kullanıcı için yeterli: Hafif ve orta kullanım için 128 GB genellikle yeterli depolama alanı sağlar.

Sonuç

Doğru iPad depolama kapasitesini seçmek, kullanım alışkanlıklarına ve gelecekteki ihtiyaçlarına bağlıdır. Hafif kullanıcılar için iPad Pro 128 GB yeterli olabilirken, orta ila yoğun kullanıcılar için iPad Air 256 GB daha iyi bir seçenektir. Sonuçta, ihtiyaçlarını en iyi karşılayan kapasiteyi seçmek senin kararındır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öncelikle air 4 256 gerek yok 64 her ısını gorur ... elimde ipad 8 32 ve pro 11 128gb var...200gb ıcloud bulutu aldım tum aıle kullnıyoruz...sende 50gb icloud satın al her yerden tum belgelerıne ulasırsın

air4 oldukca ıyı cıhaz ama benım ıcın en onemlı sorun ekranın 60 hz olması ve tek taraflı 2 hoparloru

cıft yonlu 4 hoparler var pro larda ve fılm youtube ızlerken cok cook keyıf verıyor...

pro 11 128 tavsıye ederım...pt den al 6.700 tl ver sıparısı

• Ne amaçla kullanmak için cihaz alacağınıza bağlı biraz
  • Okulda not almak için ve gerekli sunumları yapmak için kullanacağım. Evde de Netflix Youtube o tarz şeyleri izlemek için.

• 7000 veriyorsunuz 10.000 neden vermeyesiniz?

iPad bir tablettir. Leptop değil.

Macbook Air M1 işlemcili leptop siparişi verin.

Diğer türlü ucuz olacak diye alakasız bir şey alacaksınız.

Bir düşünün tablet neden leptoptan ucuz diye? Çünkü tablet bir leptop değil.

Leptopun kırpılmış hali.

• İpad air 256 GB derim.

• İpad kalemle birlikte not almayı cidden üst düzey bir seviyeye getiriyor. Belgeyi tarayıp pdf halinde hemen üstünde not olmak harika.

Sonuçta her nolursa olsun laptop bir tabletin yerini elbet tutamıyor. Not+Sunum+Video izleme kısmından ne beklediğiniz ve bu cihazların size ne vaad ettiği de ortada. Sunum için kullanacağınız programların İpadOS da nasıl olduğuna bakıp karar verebilirsiniz. Buna aklınız yatarsa fiyat olarak diğer not+Video kısmında işinizi fazlasıyla görecektir.

İpad olarak Pro modelinin 120Hz olması kalem ile daha iyi bir kullanım sunacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinebilirrr...
    11 ay önce açıldı
    iPhone 15 Pro 128 GB TR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi ben laptop yerine kullanıyorum iPad Pro’yu... Hiç bu kadar pratik bir cihaz kullanmamıştım. Video işleme, not alma, film izleme vs.. Yakında KPSS soru bankalarını da buradan hallederim :D

Ben de iPad Pro ve Air arasında kalmıştım ki 120 HZ beni benden aldı. Küçük ekranda sıkıntı yok 60HZ olmasının ama büyük ekranda çile gibi geliyor bana.

Özellikle artısı RAM(RAM ne kadar artarsa o kadar yazılım desteği oluyor) ve hoparlörler... Bunlar da olmazsa tadından yenmiyor. Hani 64GB deseniz Air derdim ama 128 gb gayet yeterli oluyor. Bir de 50GB alırsınız fotoğraflarınız ve yedekleriniz için.. Mis gibi :)

• Hocam peki üniversitede sunum yaparken herhangi bir zorluk çekiyor musun ya da çektin mi ?

• air 256 derdim ben pro öğrenci için gereksiz masraf diye düşünüyorum. biraz daha iş insanlarına hitap eden bir model pro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mühendislik öğrencisiyim laptobum ve masaüstüm hali hazırda vardı geçen ay ipad aldım aldıktan sonra daha laptobun kapağını açmadım kardeşim kullanıyor. Lakin masaüstüm de olduğundan laptoba bakmıyorum. Zaten ipad yeterli olsa adamlar neden macbook üretsinler
  • musetea kullanıcısına yanıt

Macbook air modelleri alınmaz. Fansızlar ve dizinizde doğru düzgün kullanamıyorsunuz bile sıcaklıktan

• Hocam sizin işinizi yeni nesil celeron işlemcili bi laptop görecektir

Maddi gücünüz var ise gaming laptop alın

Tablet günlük telefon yerine kullanılan birşey sizin kullanacağınız alanda aşırı pratik değil

Şahsi fikrimi sorarsanız 3 er bin TL den 1 laptop 1 tablet alın
  • musetea kullanıcısına yanıt
    İhtiyaca göre iPad bir laptop yerine geçebilir. Kod yazacak, teknik çizim yapacak kişiye iPad az gelir. Not alacak, makale yazacak, bir sürü pdf ile uğraşacak kişiye ise iPad daha kullanışlı ve uygun fiyatlı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırsam Ipad Pro 128 + Apple Pen 2 alacağım. Monster Tulpar t7 V19.7 baktım fiyatı 13.000 piyasaya baktığımız zaman uygun fakat şikayetvar üzerinde çok şikayet gördüğümden dolayı Ipad’e yöneldim şuanlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rgsxmetin kullanıcısına yanıt

Gaming laptop aklımda vardı fakat gerek fiyat yüksekliği (13.000 Monster) gerekse şikayet vardaki şikayetler ve üstüne laptopların ömrünün kısa olmasından ötürü laptopa o kadar para vermek hiç istemiyorum.

• SyoS S kullanıcısına yanıt
    aldınız mı?
  • Laptop almaya karar verdim şuan MSI GF65 modeli var aklımda. Ablamın laptopunu yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra Ipad'den daha rahat olacağı fikrine vardım. Eğer farklı önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.