< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPad Air 5 tanıtıldı: İşte 2022 iPad Air özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)
-
-
120hz ekran ve 4 hoparlör yoksa Şahin’e BMW motoru takmak gibi bir iş yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman Pro niye alalım bilader sen şirketi batırırsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En iyi kişiden kişiye değişir...kullanım alışkanlıkları kullanılan programlar ve fiyat da bu konuda bir kriter..Sonuc bencede ipad kesinlikle rakipsiz ama cep telefonunda iş değişir...sahsen f/p dolayı çinli orta ust segment telefonlar en iyisi..
-
12.9 inç pro da batarya su gibi akıyordu iade ettim. öncelikle bununda batarya durumunu görmek gerek.
-
ipad air 4'te de benzer durumdaydı batarya kötüydü.
bunda tüm gün batarya yazıyor tanıtımda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2019 sonunda 3400 tl'ye aldım hediyesini sattım, 2600 TL'ye geldi. 1,5 asgari ücretten daha azdı maliyeti ki o zaman bile fiyatlara şaşırıyorduk.
Korkunç bir çöküş.
-
Oha yaa. 4000 klavye nedir yaa... Apple taparlar laf edecek ama s8+ tablet ya da matepad 12.6 daha mantıklı en azından yanında var herşey dahil 10 bin. Güncelleme fantezisi olmasın herkesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ipad air 4 kullanan biri olarak 4 ile 5 arasında büyük bir fark olmuş bence :)
-
çok mu kötüydü hocam sarj durumu
Air 4 almak gibi düşüncem vardı. Air 4 alınmaz artık o zaman? Arasındaki teknik farkları nereden görebilirim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci dışında çok fark yok aslında işlemciyi de işletim sistemi kısıtlıyor ipados'ta m1 olması çok işe yaramıyor sadece biraz daha iyi pil ve render sunuyor keşke macos işletim sistemi ipade gelse o zaman çok iyi olurdu. Bu tabletlerin pc'nin yerini alma zamanı çoktan geldi de pc piyasası bitmesin diye hep kısıtlı, güdük bırakıyorlar. Yıl olmuş 2022 dokunmatik ekranlar havada uçuyor, millete hala klavye, mouse filan kullandırtıyorlar. Bu saatten sonra bizim ülkede İPhone hiç alınmaz güç yetmez ipad'de ise en düşük olan model alınabilir artık. O da 1-2 sene daha en fazla. Air, pro filan hayal oldu. Bir kaç yıl sonra apple'dan ipad SE tarzı plastik, ucuz bir model bekliyorum. Teknolojide Çin markalarına yönelmek lazım artık.
ipad air 4 ün sarj durumu kötü değil fakat işlemci her zaman öncelik olmuştur benim için
-
ipad pro 2 ' den buna geçmeye değer mi arkadaşlar ?
-
4 bence hala alınabilir bir model bu arada
-
mini led ekran mükemmel fakat şarj bakarken tıpır tıpır düşüyordu, benimde çok ihtiyacım yoktu, stres yapmasındansa iade ettim.
-
Procreate ile resim yapıyoruz. Ben, ve çocuklarım. Çıktı alıp odalarına asıyoruz. T-shirt'e baskı alıp bile giydiği oldu.
Microsoft Onenote ile ders notlarımı, notalarımı, toplantı ve seminer notlarımı tutuyorum.
iRig 24bit Harici ses kartlı midi klavye ve mikrofonum var. Yarı amatör çalışmalarımı bunda yapıyorum. Akustik mikrofon ile pahalı enstrümanların kaydını oracıkta bile alabiliyorsun.
Oğlum ve kızım aylığı 24tl olan bir piyano/gitar öğrenme uygulaması kullanıyor. İkisi için tek hesap yeterli. Sırayla çalışıyorlar.
İşim gereği birçok veriyi elle tutup ardından tablolaştırmak için excele döküyordum. Samsung Note serisi ile yapmaya başlamıştım. Direk Google Sheets ile elimde bilgileri girebiliyorum.
Çocuklarımın dil derslerinde kullandıkları Raz-Plus ve myON gibi çevrim içi kitap okuma uygulamaları var. Bunlar da iPad ile hallediliyor.
Şuan 3-4 yıllık iPad Pro ile yukarıda yazdıklarımı yapıyorum.
Oyun oynamıyorum.
Yukarıdakilerden vakit kalırsa Amazon Prime veya Netflix'den birşeyler izliyoruz.
-
Harika hocam,
Sizin gibi kullananların sayısı epey azdır. İnsanlar sadece web gezintisi için veriyorlar o kadar parayı.
Siz hakkını veriyorsunuz.
Güzel günlerde kullanın.
-
Air 5 ön siparişe ne zaman açılacak arkadaşlar ?
alacak arkadaşlar için;
Air artık bi zahmet 64 GB yerine 128 GB olsaydı iPad Air iyiydi.
Air'de 256 GB'ın fiyatı yakıyor; bu kadar para verdikten sonra ipad pro 11 inç almak mantıklı olabilir.
fiyatlar geçen yılın 2 katı artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X