Şimdi Ara

ipad air aldım ama hayla düşünceliğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayla değil hala, düşünceliğim değil düşünceliyim. Teknolojiye bu kadar kafa yoracağına edebiyat derslerine ağırlık vermelisin.
  • Ben de hayla tablette ipad diyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim katkım değil. Aynen arkadaştan alıntı.
  • PaşaYiğit kullanıcısına yanıt
    Öncelikle dilimize sahip çıkma noktasında yazdıklarınız için sizi tebrik ederim. Öte yandan, sizi rencide etmek istemem; ama sizin de dil bilgisi hususunda kat etmeniz gereken çok mesafe olduğunu düşünüyorum yazdıklarınıza bakınca.

Özetle; hepimiz kendi kapımızın önünü süpürürsek hiçbir sorun kalmayacaktır. Dilerim bu eleştirimi olumlu olarak alırsınız.

İyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirilere açık birisiyim tabi kide benimde yanlışlarım var herkesin olduğu gibi sadece içinde bulunduğumuz herkesin göz ardı ettiği fazla önemsemediği fakat önemli olan bir konuyu dile getirdim sadece. @IntAudit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaşaYiğit -- 16 Aralık 2013; 20:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

TDK Yetkilileri Buna Bir Dur Diyin.

Şimdi siz doğru mu yazdınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet hala(hâlâ demek isterdim:) hayla diyor... konuşmalar işe yaramadı demek. TDK müdahalesi şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf başlığa yazılan eleştirileri okumak için girdim
  • telefonda android tablette ise hayla kral ipad diyorum
  • hayla haylaz haylaz düşüneceYinize ipadin keyfini çıkarın derim.
  • Bence elinizde ios ve android olması uygulama çeşitliliği açısından size yarar sağlar. Birinde bulunmayan uygulamayı diğerinde bulabilirisin gibi:)
  • hayla=hala galiba

neyse konumuza donelim kardesim niye alısamayasın ki 1-2 gun kurcala cok rahat alısırsın
  • Şuanda ipad airden yazıyorum 10 numara alet ipad 2 den geçtiğime değdi kullanım çok daha iyi

• bende bunu yazmak için girmiştim
    çok iyi bir seçim yaptığını düşünmeye devam edebilirsin
  • Türkçe öğrenmeyi "hayla" başaramamanız üzücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: thuthq

Bence elinizde ios ve android olması uygulama çeşitliliği açısından size yarar sağlar. Birinde bulunmayan uygulamayı diğerinde bulabilirisin gibi:)

+1

• Bende App Store içinde kaybolmuş durumdayım. iPad için öncelikli programlar nelerdir onları keşfetmeye çalışıyorum. Klasikler tamam (Twitter Facebook skype tango bankalar upad penulmate) hepsi bu oyun bile indiremedim 16 Gb yüzünden. Doğru bir oyunseçmem lazım ki yer kaplayacağı için fazla şansım olmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zngr

Bende App Store içinde kaybolmuş durumdayım. iPad için öncelikli programlar nelerdir onları keşfetmeye çalışıyorum. Klasikler tamam (Twitter Facebook skype tango bankalar upad penulmate) hepsi bu oyun bile indiremedim 16 Gb yüzünden. Doğru bir oyunseçmem lazım ki yer kaplayacağı için fazla şansım olmayacak gibi.

Fifa 14,gta san andreas,heroes o&c tercihen asphalt 8

• Bu forumlarda Türkçe neden katlediliyor hiç anlamıyorum? Hadi telefonda karakter sayısı sınırlı olduğu için mesaj yazarken bazı kelimelerin kırpılması normal diyelim(ki bu da çok yanlış). Ama forumda herhangi bir sınırlama yok. Hiçbir bahane Türkçe'nin yanlış kullanımını meşru kılamaz bence. Aslında uğraşmak istemiyoruz dilin kurallarıyla. Şu de-da ekini ne zaman doğru kullanacağız Allah aşkına! Daha doğru şekilde kullanan görmedim. Bende aynı tableti kullanıyorum, yanlış kullanım. Bende aynı tabletten var, doğru kullanım. Hayla değil hala, aslında hâlâ olacak da neyse TDK şapkaları kaldırmıştı. Neyse arkadaşlar kimsenin zoruna gitmesin ben dahil Türkçe'yi hiçkimse düzgün kullanmıyor. Ama en azından doğru kullanmaya gayret gösterelim deyip konuyu kapatayım.
    Ipad air harika bir cihaz, cihazla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Airin farkını kullandıkça anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoSeePh

Sırf başlığa yazılan eleştirileri okumak için girdim

+1

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.