Şimdi Ara

IPad Air Batarya Yuzdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- ipadimde Safaride gezinirken, arka planda herhangi bur uygulama acik degil ve wifi kapali cellular acik,sarj 3 dakikada 1 yuzdelik dusuyor. Sizde de boyle mi?
    2- Batarya yuzdelik gostergesi acik mi kullaniyorsunuz kapali mi kullaniyorsunuz?
    Takinti oldu da :) halden anlayan bilir.
    Iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tükrük

Arkadaslar merhaba. Iki sorum olacak:
    1- ipadimde Safaride gezinirken, arka planda herhangi bur uygulama acik degil ve wifi kapali cellular acik,sarj 3 dakikada 1 yuzdelik dusuyor. Sizde de boyle mi?
    2- Batarya yuzdelik gostergesi acik mi kullaniyorsunuz kapali mi kullaniyorsunuz?
    Takinti oldu da :) halden anlayan bilir.
    Iyi forumlar.

Sırf iPad Air kullanıyorum ve daha önce böyle bir konu açtığım için yazıyorum :).

Daha önce açtığım konu: iPad Air'ım 1 hafta şarja takmadım, bu 1 haftada kullandığım süre: 70 saat üzeri...
    Bunu şöyle becerdim: Tabletimde sim kartlık var ancak kullanmıyorum, genelde wifi kullanıyorum. Hiçbir zaman tabletimde wifi kapanmaz, asla. Ancak uçak modu ve rahatsız etme sürekli açıktır. Ayrıca gündüz kullanımlarda, aydınlık biraz açık ve gece kullanımlarda sıfırda...

(bu arada batarya yüzdelik kullanıyorum sadece iPad'de...

• Dostum bu yuzdeyi actin mi psikolojik olarak goz takiliyor , mac kullanirkende gozume ilisirdi iphone kullanirken de oyle oldu sahsen artik yuzdeyi kullanmiyorum :) ipadlerin sarj donguleri 1000 civarinda pilin kolay kolay olmez,otomatik parlaklik ve otomatik saat dilimini devre disi birakarak sureyi az da olsa uzatirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.