Şimdi Ara

İpad Air da eski ipad Mini deki oyunları oynayabilme konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oğlumun ipad minisi var ve oynadığı bir sürü oyun var.Okuldan ipad istediler ve ben yeni bir ipad air aldım.
    ipad miniyi okula kullanması lazım ama oyunları bir türlü sildirmek istemiyor.
    Acaba ipad minideki oyunları ipad air aktarıp kaldığı yerden devam etme gibi bir ihtimali varmı.Varsa nasıl yapılıcağını anlayabileceğim gibi acık bir şekilde anlatırsanız sevinirim.ipad mini jailbeak li .
    air da ise jailberak yok.

• pcye itools kurun. ipad miniyi takın ve içindeki uygulamaların yedeğini pcye aktarın. daha sonra air'ı takıp geri yüklersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir sorun olmaz değilmi.Sonra kafamı yer benim.:))
    B arada air jailberak siz bu bir sorun yaratmaz mı:çünkü bazı oyunları pp25 ile indirmiştik.
  • hayır bir problem çıkmaz

• Cevaplarınız için teşekkürler ama maalesef sorun çıkıyor
    Dediğiniz programı indirdim ipad miniyi bağladım ve yedeklemeyi seçtiğimde backup failed yazısı çıkıyor.
  • uygulamalar kısmına gelip teker teker deneyin

• expe E kullanıcısına yanıt
    şu şekilde yapabilrsiniz eğer oyunlar cracked oyun değil ise yani orjinalse ipad mini nin yedeğini tamamiyle itunes ile alıp (jailbreak buna engel değil) daha sonra ipad air i resotre edip itunes dan ipad mini yedeğini kurabilirsiniz. Diğer brir yöntem icloud ile yedek alıp bu yedekleri ipad air e kurma....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ingilizceniz iyi ise şöyle bir site buldum size rehber olması için iphonehacks.com(link) bu dediğim yöntemlerin yapılış şeklini açıklamış kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendary! -- 24 Ağustos 2014; 15:27:38 >
  • Kusura bakmayın cok soru sordum ama.backup program ve backup program ve decument çıkıyor bunlardan hangisini seçmen lazım:!
    Bu arada itunes eski sürüm ise güncellemenizi tavsiye ederim Türkçe olarak da kullanabilirsiniz.. Backup and document seçeneğini seçmeniz lazım. Yalnız şunu söyleyeyim bu arada eğer ipad mini yi ilk defa takıyorsanız dikkat edin bazen sync yapmak için var olan resimler ve müzikler silinebilir gibi uyarılar çıkıyor her şeyi okuyarak yaparsanız daha iyi olur :)
    Backup document'i seç

•  İpad Air da eski ipad Mini deki oyunları oynayabilme konusu

Takıldığınız konuda yardımcı olabilirim.

• Teşekkurler yardımlarınnız için.İki yöntemlede yedekleme yapıyorum şu anda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.