Şimdi Ara

Ipad Air flash player sorunu var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler arkadaslar, ipad air satın alacaktım ancak teknosa satış elemanı alma pişman olursun, ipad'de flas player yok yani ne vidyo izleyebilirsin ne de sitelerde rahatca gezinebilirsin. Mesela bir film izleme sitesine girdim vidyo açılmıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaldımı hala böyle tipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash sorunu yok çünkü flash yok

• turuncum kullanıcısına yanıt
    flash olmaması sitelerdeki videoları izlemeye engel teşkil ediyor mu

• Yil olmus 2016 hâlâ flash yuzunden izleyemezsin demis o teknosadaki adam gecmiste yasiyor galiba

• O teknosadaki adam hangi yüzle çalışıyor hala ben anlamıyorum, işsiz olup ondan 100 kat fazla bilen insan var dışarıda. Yaptığın işe biraz saygın olsun arkadaş git çalış öğren oku araştır, ha bilmiyorsan bari insanları yanlış yönlendirme. Sorunuza gelecek olursak flash player gereken site sayısı çok nadir, onları da appstoredan puffin browser indirerek çözersin. İnternette en akıcı en hızlı gezebileceğin tablet ipaddir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Önceden teknoloji marketlere eleman alırken bir müddet staj yaptırıyorlar hemen müşteriyle ilgilenmesini istemiyorlardı şimdilerde adamı işe alıyolar 15 dakika sonra müşterinin yanında bitiriveriyorlar. Yanlış yönlendirme sonucu satın alacağımız tableti almadık neyseki burası var da eğrisini doğrusunu öğrenebiliyoruz.

• Mojo Moog kullanıcısına yanıt
    Satış görevlisi sandığın kişi muhtemelen başka bir markanın maaşlı elemanıdır. Sana iPad Air yerine kendi firmasının Çin malı çakma tabletini satacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.