Şimdi Ara

Ipad air hafiza sorunu(kullanilan alan kendine kendine artiyor.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 8.1 guncelemesini yapim dedim. Hafiza 2gb gosteriyor. Neyse bi sekilde yukledim
    sonra hafiza git gide artmaya basladi su an 2gb lik program gozukuyor listede.
    Ama 5gb kullanilan alan diyor. 6,6 gb da bos alam var. yaklasik bir 2,5-3gb lik alanim ortada yok. Bu sikintiyi nasil gidericez?

Ipad air hafiza sorunu(kullanilan alan kendine kendine artiyor.) Ipad air hafiza sorunu(kullanilan alan kendine kendine artiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 24 Ekim 2014; 3:18:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• reset attim. butun datayi sildim. 600 mb gosteriyordu kullanilan. gir cik yaptim hic birsey indirmedim gir cik yapmaya devam ettim manag storage bolumune su an 900mb oldu kullanilan :SS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

reset attim. butun datayi sildim. 600 mb gosteriyordu kullanilan. gir cik yaptim hic birsey indirmedim gir cik yapmaya devam ettim manag storage bolumune su an 900mb oldu kullanilan :SS

O alan hep çoğalıyor itunes de diğer kısmına bakarakta kaç gb yer kapladığını görebilirsiniz bende şuan 1.35 gb yer kaplıyor ilk başlar çok uyuz olmuştumda takmayın bence önemli olan 1 1.5 gblarda sabit olarak kalması. Diğer kısmı 4 5 gb yer kaplayan kişiler var

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    hocam bastan 4 gb app karisik kullaniyorken yani listede gozukuyorken (tek tek topladim) bos alan 2gb diyordu. sonra 8.1 yukledim artmaya basladi bos alan.
    simdi herseyi sildim yeniden kurdum 670mb dedi bastan su an 900mb oldu orda kaldi.
    yani hic birsey yuklu drgilken daha yeni kurulmus ipadde 1gb kullanilan gostermesi normal mi diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

hocam bastan 4 gb app karisik kullaniyorken yani listede gozukuyorken (tek tek topladim) bos alan 2gb diyordu. sonra 8.1 yukledim artmaya basladi bos alan.
    simdi herseyi sildim yeniden kurdum 670mb dedi bastan su an 900mb oldu orda kaldi.
    yani hic birsey yuklu drgilken daha yeni kurulmus ipadde 1gb kullanilan gostermesi normal mi diyorsunuz?

Normal hocam herkeste olan bir şey bu o değer yine çıkıcaktır 900 de kalıcağımı pek sanmamda 1.3 1.5 lere çıkar orda kalır tahminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 24 Ekim 2014; 4:03:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.