Bildirim
Ipad Air- Ipad Mini Retina
Pattex Süper Yapıştırıcı Mini Trio, Kaliteli Onarımlar için Çok Amaçlı Güçlü Yapıştırıcı, Özel Kapağıyla Kolay Kullanımlı Hızlı Yapıştırıcı, 3x1g : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BTCMQSR
2 yıl önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
22 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
?ahsen miniyi alyrdym. -
Bugün ikisini de inceledim. Boyut olarak çok büyük fark yok. Mini ideal ölçülerde bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
Bugün ikisini de inceledim. Boyut olarak çok büyük fark yok. Mini ideal ölçülerde bence.
Evet air pek taşınacak gibi deil mini de o kadar küçük değil performans olarak da farkları yok 64 gb mini rüya gibi bir şey olur bence -
Evet mini çok güzel. -
Ne amaçlı kullanacağın önemli, daha çok otobüs ve araçta çıkarıp eğlence amaçlı kullanacaksan mini öneririm. Fakat çoğu kullanım tarzı için ise 9.7" olan model daha iyidir.
Neden dersen her iki ürünü de sonuçta çantanda taşıyorsun bunlar cep telefonu gibi aygıtlar değil, dolayısıyla çantada taşıdıktan sonra daha büyük bir ekran
ve çalışma alanı daha çok zevk verecektir. Taşıma konusunda ikisi de aynı, fark sadece ele alınca kavrayışta ortaya çıkıyor.
Şahsen ben derslerde not tutmak için de ipad kullandığım için ipad mini ekranı kullanım rahatlığı açısından daha küçük gelecekti mesela,
ama otobüste ve toplu taşımada da 9.7" cihaz kullanınca biraz garip oluyor sanki, çok dikkat çekiyor çünkü. Büyük ekranla kullanım zevki ve bazı amaçlar için(örn, yazı, çizim, film izleme, internet) daha kolaylığı açısından air,
ergonomi, elde hafifliği ve tutmada rahatlık açısından(oyunlarda önemli), yolculuklarda kolaylığı açısından mini. İşin özeti budur bence. Kullanım amacınıza göre seçin. İkisi de çok iyi cihazlar, tek fark boydan kaynaklanan farklar.
-
Su durumda mini daha alinasi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Umutcan
Ne amaçlı kullanacağın önemli, daha çok otobüs ve araçta çıkarıp eğlence amaçlı kullanacaksan mini öneririm. Fakat çoğu kullanım tarzı için ise 9.7" olan model daha iyidir.
Neden dersen her iki ürünü de sonuçta çantanda taşıyorsun bunlar cep telefonu gibi aygıtlar değil, dolayısıyla çantada taşıdıktan sonra daha büyük bir ekran
ve çalışma alanı daha çok zevk verecektir. Taşıma konusunda ikisi de aynı, fark sadece ele alınca kavrayışta ortaya çıkıyor.
Şahsen ben derslerde not tutmak için de ipad kullandığım için ipad mini ekranı kullanım rahatlığı açısından daha küçük gelecekti mesela,
ama otobüste ve toplu taşımada da 9.7" cihaz kullanınca biraz garip oluyor sanki, çok dikkat çekiyor çünkü. Büyük ekranla kullanım zevki ve bazı amaçlar için(örn, yazı, çizim, film izleme, internet) daha kolaylığı açısından air,
ergonomi, elde hafifliği ve tutmada rahatlık açısından(oyunlarda önemli), yolculuklarda kolaylığı açısından mini. İşin özeti budur bence. Kullanım amacınıza göre seçin. İkisi de çok iyi cihazlar, tek fark boydan kaynaklanan farklar.
Çizim yapmak istiyorum ama baya çok oyun oyniyacağım elimi yormaması için mini daha mantıklı gibi görünüyor. Hafta sonu mediamarkete gidip elime alıcam sonra kararı veririz ama aradaki farkı vermeyip mini almak daha iyi gibi kişiye bağlı dediğiniz gibi.
-
Aslında bir akıllı telefonunuz iPhone nız kesin vardır o zaman air alın
quote:
Orijinalden alıntı: beşkazalı48
Aslında bir akıllı telefonunuz iPhone nız kesin vardır o zaman air alın
Birkaç hafta önce s3ümün ekranı kırıldı yanımda taşıyabileceğim bir mini almak iyi seçim olur gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdemkocer1
Çizim yapmak istiyorum ama baya çok oyun oyniyacağım elimi yormaması için mini daha mantıklı gibi görünüyor. Hafta sonu mediamarkete gidip elime alıcam sonra kararı veririz ama aradaki farkı vermeyip mini almak daha iyi gibi kişiye bağlı dediğiniz gibi.
Dediğiniz gibi yerinde bir inceleyin kendiniz en doğru kararı verirsiniz, boyut olayı kullanım amacınıza bağlı dediğim gibi. Ne yapacağınızı tam bilmeden onu al bunu al demek yanlış olur.
Birbirlerine karşı donanım olarak + - leri yok gibi(batarya konusu belki olabilir ama kullananlardan karşılaştırma testlerine bakmak lazım), ama temel anlamda boyut olarak ikisinin de iyi kötü yanları var. -
32 gb Air kesinlikle..
Bana kalırsa iPad Ait daha iyi bir seçim olacaktır çünkü ekranın daha büyük olması kullanımı ve kullanımdan doğacak keyfi daha da artırıyor. İnternette gezinti yaparken ve oyun oynarken bu fark anlaşılabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X