Şimdi Ara

ipad air mat ekran koruyucu almak isteyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende ipad air için mat ekran koruyucu bakıyorum...
    Fiyatlar pahalı gibi...
    Dah önceki ipad de kullandığım denediğim içinde en iyi marka speck di...
    http://www.n11.com/spec...film-2-on-mat-P18193650
    bu ürünün içinden 2 adet çıkıyor...
    Ankara dan almak isteyen varsa fiyatı bölüşerek alabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 6 Ocak 2014; 12:23:19 >

• Ben ggden set aldm ama nasıl yapısdaracagım onu dusunuyorm nasıl yapmalaıym

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu çok taktım zor bişey değil...
  • 2,300 TL verdiğim iPAD Air 128 GB Cellular modeline biraz daha paraya kıyıp 50 TL'ye orjinal Mat ekran jelatini aldım. Ama hiç memnun kalmadım. Ekranın retina özelliğini tamamen kapatıyor. Ekran parlaklığını son seviyesine getirmeme rağmen, iş yerindeki arkadaşlar bunun ekranı niye karanlık diyorlar. Gerisini siz düşünün. Bu yüzden yine paraya kıyıp, 79 dolar'a yurt dışından kırılmaz cam ekran jelatini parlak siparişi verdim. Gelmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

2,300 TL verdiğim iPAD Air 128 GB Cellular modeline biraz daha paraya kıyıp 50 TL'ye orjinal Mat ekran jelatini aldım. Ama hiç memnun kalmadım. Ekranın retina özelliğini tamamen kapatıyor. Ekran parlaklığını son seviyesine getirmeme rağmen, iş yerindeki arkadaşlar bunun ekranı niye karanlık diyorlar. Gerisini siz düşünün. Bu yüzden yine paraya kıyıp, 79 dolar'a yurt dışından kırılmaz cam ekran jelatini parlak siparişi verdim. Gelmesini bekliyorum.

Mat ekran koruyucuda marka çok önemli...Ben 3 nesil ipad lerin hepsinde mat ekran koruyucu kullandım...
    Geçen bende aldım birtane aynı gün çıkarıp attım...O yüzden şimdi speck siparişi verdim...
    Sizin 50tl ye aldığınızın markası neydi acaba...
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-air-kilif-full-smart-cover-on-ve-arka-101557043?urvid=7759678

Ben hepsi içinde aldım çok mu kalitesizdir içindeki birde matın mantıgı ne parlamayı yansıma yımı onluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu ürünün aynısında ebay dan almıştım...
    içinden mat olmayan parlak ekran koruyucu çıkıyor...
  • 7₺ ye aldım ekranı gram etkilemiyor kabarcıkta kalmadı memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence parlak koruyucuya gerek yok...ekran zaten çizilmez...parmak izide bırakır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Bence parlak koruyucuya gerek yok...ekran zaten çizilmez...parmak izide bırakır...

Bizim ufaklık stylus ile resim yapıyorum diye o kadar bastırıyor ki, ekran koruyucu olmazsa ekranı kesin çizer. Şu anda geçen hafta kullandığım ekran koruyucu üzerinde 4 ciddi çizik var. Sık sık değiştirmem gerekiyor yani, bu sebeple ucuz ve idare edeni alıyorum.
  • quote:

2,300 TL verdiğim iPAD Air 128 GB Cellular modeline biraz daha paraya kıyıp 50 TL'ye orjinal Mat ekran jelatini aldım. Ama hiç memnun kalmadım. Ekranın retina özelliğini tamamen kapatıyor. Ekran parlaklığını son seviyesine getirmeme rağmen, iş yerindeki arkadaşlar bunun ekranı niye karanlık diyorlar. Gerisini siz düşünün. Bu yüzden yine paraya kıyıp, 79 dolar'a yurt dışından kırılmaz cam ekran jelatini parlak siparişi verdim. Gelmesini bekliyorum.

Hangi marka ürünü nereden aldınız acaba?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozkara

quote:

Hangi marka ürünü nereden aldınız acaba?
    Teşekkürler.

Aşağıdaki linkteki ürünün iPad Air olanını aldım.

http://www.elmacipazari.com.tr/XtremeMac-Tuffshield-iPad-2-iPad-3-iPad-4-Nesil-Ekran-Koruyucu-F_15225.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 6 Ocak 2014; 15:40:41 >

• Teşekkürler Ersin Bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Ben bu ürünün aynısında ebay dan almıştım...
    içinden mat olmayan parlak ekran koruyucu çıkıyor...

Kardes geldı urun super bıraz gec geldı ama kalem ekran koruyucu cover ve arka kapak gldı resıl cok ıyı secım oldu smart cover calısıuor cok ıyı ama o mıknatıs cızmezmı kenarı sızce?

45 tl kargo ıcınde cok ıyı fıyat kalıte ılıskısı
     ipad air mat ekran koruyucu almak isteyen ipad air mat ekran koruyucu almak isteyen ipad air mat ekran koruyucu almak isteyen

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

Ben ggden set aldm ama nasıl yapısdaracagım onu dusunuyorm nasıl yapmalaıym

püf nokta ekrana sabitlemek için alttan 2 bant ile sabitle sonra çek ekran filmini (açma talimatı hangi yönde ise oradan bantla sabitle)

filmi çekerken cetvel ile yatay olarak sıyır, 2 kişi yapın bu işi birisi filmi çeksin diğer cetvelle sıyırsın, ipad e film çekmek cep telefonu kadar kolay değil çünkü ekran büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 10 Ocak 2014; 8:02:44 >
  • Şahsi fikrim, iPad Air'a mat jelatin almak cihaza ihanet etmek gibi... Retina Display'in canlılığını etkileyecektir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.