Şimdi Ara

ipad alıcam yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar düz bi araştırma yaptım ipad 2 almayı düşündüm ancak martta sanırım ipad 3 çıkıyomuş şimdi 1 ay önceden alıp kazıklanmak istemiyorum bu konuda bilgisi olan v armıdır fiyatları ne kadar düşer bunların?? saygılar.. yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: coronateq

arkadaşlar düz bi araştırma yaptım ipad 2 almayı düşündüm ancak martta sanırım ipad 3 çıkıyomuş şimdi 1 ay önceden alıp kazıklanmak istemiyorum bu konuda bilgisi olan v armıdır fiyatları ne kadar düşer bunların?? saygılar.. yardımlarınızı bekliyorum

Bence ipad3 şuanki ipad2 ile aynı fiyattan çıkacak. Haliyle iPad 2 fiyatlarıda düşer. iPhone4s çıktığında iPhone4 fiyatlarının düştüğü gibi.
  • saol dostum o zaman bekliyelim :)
  • Beklersen cok beklersin. Apple'in gozunde Turkiye 4.sinif bir ulke, ki malesef gercegide bu sekilde.

Bilkomun getirmesi ise, 3. parti dagitilana kadar olamaz malesef. Yurtdisindan alma imkanin yoksa 2.el temiz ipad 2 al derim az zararla satarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Beklersen cok beklersin. Apple'in gozunde Turkiye 4.sinif bir ulke, ki malesef gercegide bu sekilde.

Bilkomun getirmesi ise, 3. parti dagitilana kadar olamaz malesef. Yurtdisindan alma imkanin yoksa 2.el temiz ipad 2 al derim az zararla satarsin.

ÇOK DOĞRU
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTUZDORT86

quote:

Beklersen cok beklersin. Apple'in gozunde Turkiye 4.sinif bir ulke, ki malesef gercegide bu sekilde.

ÇOK DOĞRU

+1
  • quote:

Dedginiz dogruda ipad 2 yo bilkom un 1 ay kadar bir sure sonra avrupa fiyatlari ile satisa cikardiginida unutmamak gerek
  • ipad 3 dedikoduları yüzünde ipad 2 yi alamadım. ipad aldım 64gb+wifi uygun fiyata.ipad 3 çıkana kadar götürür beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

quote:

Orijinalden alıntı: coronateq

arkadaşlar düz bi araştırma yaptım ipad 2 almayı düşündüm ancak martta sanırım ipad 3 çıkıyomuş şimdi 1 ay önceden alıp kazıklanmak istemiyorum bu konuda bilgisi olan v armıdır fiyatları ne kadar düşer bunların?? saygılar.. yardımlarınızı bekliyorum

Bence ipad3 şuanki ipad2 ile aynı fiyattan çıkacak. Haliyle iPad 2 fiyatlarıda düşer. iPhone4s çıktığında iPhone4 fiyatlarının düştüğü gibi.

Zannetmem hocam 4s ile birlikte apple 4 ün 8 gb lık modelini piyasa sürdü o bile 1600-1800 seviyesinde büyük mağazalarda iphone 4s ile 4 neredeyse aynı fiyatta ipad3 çıktıktan 5-7 ay sonra ancak ipad2 200 tl gibi ucuzlar sanırım yeni ipadin muhtemel özellikleri ile ipad2 den daha külfetli olacağını düşünüyorum

• Ben bekleyin derim,ipad 3 ciktiginda fiyat kisa surede duser.
  • Fiyatda düşme en fazla 100 tl olur.
  • Bende 3 hafta önce kararsizdim beklemektense gittim iPad 2 16 gb+3g aldım cokta memnunum yapmak istediklerimi yapabiliyorum özellikleri her türlü yetiyor sonuçta hangi özellikte çıkacağını ne zaman çıkacağını ki çıksa bile Türkiye ye gelmesi yazı bulur beklemeye gerek yok bence acil degilse beklerim 5 6 ay diyorsan o da senin düşüncen tabi
  • Konu güncelmi? Arkadaşlar i pad 2 almayi dusunuyorum bende ne dersiniz? 799 tl suan indirim var acil yardim.lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.