Şimdi Ara

İPad download 100mb Sınırı Çözüm???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba... Bildiğiniz gibi iPad için 3G kullanımında download için 100Mb sınırı var... 15Gb lık bir internet paketim var. Bu paketimi 3Gli iPadime operatör kartını takmak suretiyle kullanıyordum. Ancak bu 100Mb sınırı yüzünden bir sürü oyun ve programdan mahrum kalıyorum. Bu nedenle bu internet paketimi WiFi yoluyla kullanma yolları aramaya başladım ... Bende ZTE MF190 modelinde 3G modem var. TP LİNK MR 3020 modelindeki ve diğer modellerdeki taşınabilir modemleri düşünmüştüm ama bendeki 3G modemi desteklemiyormuş. Turkcell'in Huawei marka wifi modemini düşündüm ama 200 TL gibi bir fiyat söylüyorlar. Bilgisayar kullanmadığım için Connectify-Pro programından faydalanmam da mümkün değil. Nokia C6-01 modelinde telefon kullanıyorum, JoikuSpot programını denedim ama telefonda ısınma yaptı ve hızı çok düşüktü... Neyse sadede geleyim... Bir çok yollar düşündüm ama bir çözüm bulamadım... Eğer böyle bir durum için bildiğiniz bir yöntem yahut 3G modem cihazını bağlayıp kullanabileceğim bir WiFi dağıtıcı cihaz biliyorsanız lütfen paylaşır mısınız... Çok teşekkür ederim vereceğiniz yanıtlar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YılkıAtı kullanıcısına yanıt
    Wodafon wifi modem var.Ayrı satıyorlar mı bilmiyorum. 6gb kotalı internet ile aldıgınızda cihaz icin 1 kereye mahsus 45 tl ödüyorsunuz.
  • 6GB lık paket taahhütlü mü acaba? Çünkü halihazırda kullanmakta olduğum bir internet paketi var Turkcell Sınırsız İnternet diye geçiyor, 15Gb'tan sonra hızı düşüyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: YılkıAtı

6GB lık paket taahhütlü mü acaba? Çünkü halihazırda kullanmakta olduğum bir internet paketi var Turkcell Sınırsız İnternet diye geçiyor, 15Gb'tan sonra hızı düşüyor sadece

15 gb dan sonra hizi dusen paketinizin fiyati ne kadar acaba bende 1 gb sinirsiz kullaniyorum 1gb dan sonra hizi dusuyor ama paket asim ucreti yok makul bir fiyatsa bende dusunebilirim

ayrica 100 mb sinirinin cozumu jailbreak ile mumkun baska bir cihazla paylastirdiginiz zaman ister istemez hiz dusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    12 ay tahüt var.
  • Benim 2 yıllık taahhütlü, aylık 59 liralık bir paketti... Önümüzdeki ay taahhüdü doluyor ve yenileyeceğim... Sıfırdan sınırsız paketler şu anda türkcellde 80 liranın üzerindeydi en son...

Tp link 3g router var. Büyük ebatli olani. Kullaniyorum ve memnunum. Avea 3g yi led tv dahil herkes kullaniyor. 80 tl ye almistim.
    Edit: mr3420 imis modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheyenne32 -- 30 Kasım 2013; 16:42:25 >
  • cheyenne32 C kullanıcısına yanıt
    Ben de düşündüm onu da tp link in sitesinde uyumlu cihazlar arasında bendeki modem yani ZTE MF190 yok malesef :(

Wınn kullanıyorsanız Dark markasının WINI wifi ye ceviren cihazı var 75 tl falan
  • Bahsettiğiniz cihaz her türlü 3G moedmi destekliyor mu acaba???

Desteklediği modeller Dark'ın sitesinde yazıyor.
  • quote:

Ben de düşündüm onu da tp link in sitesinde uyumlu cihazlar arasında bendeki modem yani ZTE MF190 yok malesef :(

Ben bu dediğin modemle kullaniyorum. Listeyi guncellemiyor olabilirler. Destek hatlari var arayip sorabilirsin hatta routerin kurulumunu bile telefonla yaptiranlar var. Ben kendim hallettigim icin ihtiyac duymamıştım.

Kullandığınız cihazı yazar mısınız?

• quote:

Kullandığınız cihazı yazar mısınız?

Acik acik yazayim. Tp-link tl-mr 3420 3g router uzerinde zte mf 190 (Avea gsmobile) takili bir sekilde kullaniyorum. Sikinti yok. Tum evdeki cihazlar baglanmis durumda. Ayrica 444 1925 i arayarak her turlu soruyu sorabilirsin. İlgileniyorlar.

Çok teşekkür ederim ben de o cihazı düşünmüştüm en başta ama o modelle uyumlu olmadıgını duydum başka sitelerden falan boş yer masraf etmek istemedim :) ilginiz için çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.