Şimdi Ara

ipad'e ios 5.01 jailbreak kuramıyorum lütfen yardım !!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir de başka usbye takın. Belliki bir yerde hata var. Ben ayrıca ipad 2 demişim, ipad 1 olacaktı. Yanlış söylemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bir de başka usbye takın. Belliki bir yerde hata var. Ben ayrıca ipad 2 demişim, ipad 1 olacaktı. Yanlış söylemişim.

anladım önemli değil :) şuan ki pc de 3 tane usb değiştirdim ve 3 bilgisayar değiştirdim hepsinin mi usb de sorun var :D kafayı yiycem yakında
  • En sonda 15 sn. Home basili kalsın. O takılı kaldığın ekran gecene kadar home basili kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

En sonda 15 sn. Home basili kalsın. O takılı kaldığın ekran gecene kadar home basili kalsın.

hmmm onu denememiştim olabilir dostum hemen deniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DBGgames

quote:

En sonda 15 sn. Home basili kalsın. O takılı kaldığın ekran gecene kadar home basili kalsın.

3sn power, 10 sn home+power, en son sadece home tusuna basili tutun. 9. Snde pcde usb algilama sesi gelip isleme baslamasi gerek
  • quote:

quote:

quote:

3sn power, 10 sn home+power, en son sadece home tusuna basili tutun. 9. Snde pcde usb algilama sesi gelip isleme baslamasi gerek

yaptığımda bu zaten ses gelip gidiyor sonra yüklemeye başlıyor en sonda kalıyorrr

• birde şöyle birşey denedim orda kaldıktan sonra yine 3 saniye power 10 saniye power+home aynı işlemi yine yaptım bu sefer upload kısma geliyor ama exploit failed diyor :S neyseki en azından sonraki aşamayı görmüş oldum :D
  • quote:

birde şöyle birşey denedim orda kaldıktan sonra yine 3 saniye power 10 saniye power+home aynı işlemi yine yaptım bu sefer upload kısma geliyor ama exploit failed diyor :S neyseki en azından sonraki aşamayı görmüş oldum :D

Redsn0wu sağ tuş ile yönetici olarak çalıştırdınız değil mi?
  • quote:

quote:

birde şöyle birşey denedim orda kaldıktan sonra yine 3 saniye power 10 saniye power+home aynı işlemi yine yaptım bu sefer upload kısma geliyor ama exploit failed diyor :S neyseki en azından sonraki aşamayı görmüş oldum :D

Evet hepsini yaptım şimdi XP işletim sistemine sahip bir pc de deniyorum bu seferde DFU moda giremedim aynı işleri yapıyorum dfu mode failed diyor bendemi bir problem vaar yoksa başka birşeymi var bu kadar basit birşeyi yapamadığıma şaşırıyorum ya
  • quote:

quote:

quote:

Evet hepsini yaptım şimdi XP işletim sistemine sahip bir pc de deniyorum bu seferde DFU moda giremedim aynı işleri yapıyorum dfu mode failed diyor bendemi bir problem vaar yoksa başka birşeymi var bu kadar basit birşeyi yapamadığıma şaşırıyorum ya

Sırasıyla tam olarak neler yapıyorsunuz, yazarsanız beraberce bakalım. Itunes 10.5.2 kurulu olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sırasıyla tam olarak neler yapıyorsunuz, yazarsanız beraberce bakalım. Itunes 10.5.2 kurulu olsun.

pakala bu arada ilgin için çok teşekkür ederim..itunes kurulu ipad i görüyor tamam redsnow b3 ü açıyorum windows Xp deyim sonra extras diyorum ve select IPSW i seçiyorum ipad ipsw uzantılı dosyayı seçiyorum back diyorum ve jailbreaker a tıklıyorum yüklemeyi yapıyorum sonra install cydia seçili iken next diyorum sonra tekrar next diyorum ve 3 saniye power a basıyorum usb i bağlıyorum önce tabi sonra 10 saniye power+home a basıyorum oda tamam sonra power ı bırakıp 15 saniye home a basılı tutuyorum ama xp deyken dfu mode failed diyo windows 7 deyken yüklemeye geçiyordu bunda neden aynısı olmuyor bu seferde burda kaldım gelde kafayı yeme bu arada b2 ve b1 sürümlerinide denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DBGgames -- 1 Ocak 2012; 19:55:20 >

• Install cydia klikli olduğu ekrandan sonra telefonu kapatıyorsunuz değil mi? Bir de cihaz en baştan itibaren pcye bağlı olsun yani redsnow'u açmadan önce usbden bağlayın
  • quote:

Install cydia klikli olduğu ekrandan sonra telefonu kapatıyorsunuz değil mi? Bir de cihaz en baştan itibaren pcye bağlı olsun yani redsnow'u açmadan önce usbden bağlayın

tabi tabi elbette öyle yapıyorum zaten evet peki şimdi ve dostum msn adresi falan varmı sende ya hızlıca şu işi halletsek senide böyle rahatsız edip kafanı şişiriyorum bir seferde halletsek diye düşündüm
  • Xp de deniyorum bu seferde Az bir yüklüyor exploit failed diyor
  • Özür dilerim araya giriyorum ama ipsw dosyası ile ne işiniz var? iPad için mi gerekiyor? Greepoison ben de sorun çıkarttığı için Redsnow indirdim, telefonu yedekledim, geri yükleme yaptım ve yedekleri telefona yükledim. Sonra Redsnow ile DFU moda alıp hallettim (ki AppStore, iTunes, iBooks vb hatalardan ötürü) defalarca tekrarladım ve her seferinde başarılı oldu sonuç. Bir yerlerde bir detayı atlıyorsunuz gibi geliyor.

Tek tek yaptıklarınızı elersek:

- Windows 7 ve XP'de denediniz

- Yönetici olarak çalıştırdınız

- iPad 5.0.1 sürümünde

- iTunes 10.5.2

- Redsnow sürümü doğru (Düzenleme: Bunu unutmuşum.)

- Restore yapıp denediniz

- DFU moda alabiliyorsunuz

- ipsw dosyasının doğru olduğundan eminsiniz (neden gerekli olduğunu bilmiyorum :) )

Aklıma gelenler, antivirüs ya da başka bir güvenlik yazılımı sorun çıkartıyor olabilir, kabloda sorun olabilir, sürücülerle ilgili bir sorun olabilir aklıma gelenler.

Çok zorda kalsaydım eğer VirtualBox ile XP kurup, herhangi bir şey yüklemeden (VBox sürücüleri, iTunes hariç) sanal makine de denerdim. Ben de konuyu takip ediyorum, çözümü merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 1 Ocak 2012; 21:41:42 >

• İpad2 5.0.1 sürüm jailbreak yapsam olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomofwar

İpad2 5.0.1 sürüm jailbreak yapsam olurmu

A5 işlemcisine sahip cihazlar için henüz jb çıkmadı maalesef, iPad 2, iPhone 4S.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomofwar

İpad2 5.0.1 sürüm jailbreak yapsam olurmu

Bir deneyin, olursa; acayip meşhur olursunuz
  • 1megabyte arkadaşım takip ettiğin için teşekkürler hala çözüm bulamadım ipsw uzantısının doğru olduğuna eminim çünkü adı iPad1,1_5.0.1_9A405_Restore bu şekilde yani bence kesin doğru redsn0w da bunu gösteriyorum XP de exploit failed diyor windows 7 de de son yerde takılıp kalıyor kafayı yedirtecek bana ya:D
  • arkadaşlar yapabilecek söylenebilecek başka birşey yokmu acaba ne yapıyım ben bunu kırayım mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.