hocam incelemeden bizede bahset, aynı ürünü bende alacaktım en azından senin yorumlarına göre alalım
yanlız adamlar fiyatı arttırmış, ben 30 tlye almıştım kargo dahil. şimdi kargo dahil 40 tlye geliyor fiyat
ürün 40tl'ye değerse alırım yeni ipadi uyuyorsa 10tl veririz
hocam kargo geldi şimdi
kılıf tam oturdu new ipada, + olarak kılıf sleep wake modlu yani kılıf kapagını kapatınca uyku moduna geçiyor, açınca açılıyor.
ipad kalemi çalışıyor, gayet güzel. ancak ince yazılarda zorlanabilirsiniz biraz kalın uçlu :)
ekran koruyucu evet mat olanlardan, açmadım ama güzel birşeye benziyor. Özellikleri Anti ultraviyole, hava kabarcıgı bırakmıyormuş, şeffaflığın sağlanması, temizlenebilirmiş. Üzerinde yazdıkları kadarıyla öle diyor
kulaklık güzel çalışıyor, microfon kısmı var ipaddan tango yada viber görüşmeleri için işe yarayabilir. ayrıca müzik geçişleri için kumandası da var mikrofon oldugu yerde ama öyle güzel bir ses beklemeyin idare eder, yani pek iyi degil :)
son resim ipad kalemiyle yazıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanCarlo -- 28 Ağustos 2012; 15:29:42 >
Kılıf çok güzelmiş gerçekten. Güle güle iyi günlerde kullanın.. Bu arada iPad'i anca alabildim bir takım sorunlardan ötürü. Ekran koruyucu olarak da Trust almayı düşünüyorum. Fikirleriniz için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme