Şimdi Ara

ipad i rengi için degiştirmek istesem ayıp olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gecen hafta ipadair2 almıştım . kamerası sorunlu çıkmıştı ertesi gün değiştirdim. bir hafta oldu alalı önceleri pek umursamıyordum ama rengi pek içime sinmiyor gold almıştım. rengi için yeniden değiştirmek istesem ayıp olur mu? veya kul hakkına girermiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 13 Ocak 2015; 9:29:13 >

• rengi için değişim istemek diye bir şey yok. bu zaten mümkün değil. kul hakkını da foruma değil, çok istiyorsan fetva hattına sor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple storedan aldiysan 14 gun icinde iade hakkin var .iade et para i geri al .sonra istedigin rengi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam adamların iyi niyetini kötüye kullanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Hocam adamların iyi niyetini kötüye kullanıyorsunuz.

Aklima bu geliyor. Bunu kötüye kullanmamak icin sordum zaten. Ama apple bu 14 gunluk değişim hakkını onun icin vermiyor mu begenmezsen sorun çıkarsa hoşuna gitmezse gel iade et değiştir diye

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Aklima bu geliyor. Bunu kötüye kullanmamak icin sordum zaten. Ama apple bu 14 gunluk değişim hakkını onun icin vermiyor mu begenmezsen sorun çıkarsa hoşuna gitmezse gel iade et değiştir diye

Yakinda bu mantik yuzunden degisim hakkini kaldiracaklar bence. Rengi mor degilki, begenmeyesin. Kullan gitsin, renk begenmemek hatun isi, bosverin boyle seyleri.
  • Hacı gönlün rahat etmeyecekse hiç bulaşma.aldıktan 2gün sonra rengin bi esprisi kalmıyor. Önemli olan içerik.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Kılıf taktıktan sonra rengi belli olmuyor bile (silver-gold).Ben başta gold konusunda tereddütteydim fakat aldıktan sonra çok hoşuma gitti.

• Git değiştir canın hangi rengi kullanmak istiyorsa.Dünyanın en değerli firması boşuna olmadı bu firma müşteri memnuniyeti apple ı diğer firmalardan ayıran en önemli farkı.Senin değişeceğin 1 ipad mi batırcak adamları sanıyorsun.
  • Apple babanın şirketi mi sanki onlara üzülüyorsun Yahu kapitalist kasasında nakit olarak dünyanın parasını bulunduran bir firma. Neye, kime acıyorsun git değiştir.
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    iPad kılıfsız olmaz o yüzden bir kılıf takın renk menk ortada kalmaz
  • 14 gün değişim hakkın devam ediyorsa düşünmeden tabiki değiştirmelisin , kime neye neden ayıp olsun , firma bu hakkı sana vermiş
    tabiki bu iyi niyeti kimse kötüye kullanmamalı ama içinize sinmiyorsa eğer bu sizin hakkınız ..
  • Boşuna mı vermişler 14 gün hakkı? Gönül rahatlığıyla gidip değiştir bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen müşterisin 14 gün koşulsuz iade hakkın var, bedava vermiyorlar o cihazı, bütün haklarını kullan derim. Rengini beğenmedim deyip vaz geçmek en doğal hakkınız.
  • Gavur sirketi savunmayin , kendi ulkenin insani i savunun.apple kazanacagina , ulkemin insani mutlu olsun .apple zaten kazaniyor misliyle

• Bence teknik açıdan bi sıkıntı yoksa hiç bulaşma değişim olayına.. Ne belli yeni alacağın cihazın ilk seferki gibi sorunlu çıkmayacağı? Bu sefer onla uğraşıcaksın.. Ayrıca gold renk de gayet hoş

• Değiştir hocam ne olcak.

• Değiştirdikleri yeni ürünleri, swap olarak sorunlu ürünlerin yerine veriyorlardır sanıyorum. Yoksa bunun önüne geçemezler.
    Benim, iPad mini retina`nın da arkasında minik bir vuruk izi vardı, ertesi gün iade edip, tekrar yenisini satın aldım.

• Soru süper.. Hocam, nefes almasak ölür müyüz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sana 14 gün süreli iade hakkı varmış. Bu hakkı neden vermiş beğenmezsen, memnun kalmazsan, kullanamazsan, işine yaramazsa, vs. diye... Rengini beğenmemişsin ve iade etmek istiyorsun, sıkıntı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 14 Ocak 2015; 14:01:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.