Şimdi Ara

iPAD İÇİN AFİLİ LÜGAT YAYINLANDI. ( PROMOCODE KAMPANYASI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayli İlginç Bir Aforizma Kitabı

2010'un çok satan, çok konuşulan ve bolca alıntılanan kitabı Afili Lügat şimdi iPad ve iPhone uygulamaları ile karşınızda.

"Kantinde havyar keşfetmek gibi bir şey" Guardian
    "Bir fetiş nesnesi: Afili Lügat" Sevim Gözay, Akşam
    "Hayat hakkında babanızdan daha çok kelam duyabileceğiniz kitap" Seyit Ali Aral, Penguen
    "Her eve lazım" Heja Bozyel, Habertürk
    "Müthiş bir aforizma kitabı" Cansu Yılmazçelik, Taraf
    "Yaaaa!" Hıncal Uluç, Yaşamdan Dakikalar, ATV

En parlak zihinlerin en güzel ve en komik sözlerini bir araya getiren ve onları 'hırs'tan 'endişe'ye (ya da 'enginar'dan 'pencere'ye) dek 399 ayrı başlık altında düzenleyen, gerçekten iyi bir aforizma kitabı; hayatın (çocuğunuzun balığının ölümünden, Kuantum Teorisi'ne dek) karşınıza çıkarabileceği hemen her durum için yararlı bir kullanım sunan bir kitap; bilge özlü sözlerden, muhteşem esprilerden, gülünç sözlerden ve gerçeğe, güzelliğe dair samimiyetle yapılmış açıklamalardan oluşan bir kaynak kitabı; pratik bir ilginçlikler rehberi...
    Sıkıcı şeylerden uzak durmanın erbabı John Lloyd ve John Mitchinson (Cahillikler Kitabı Ekibi) ekibi bu kez size erişilmesi zor kutsal kâseyi: kocaman, yararlı, komik ve gerçekten çok ilginç aforizma kitabını sunuyor.

Kitabın tümü ve daha fazlası şimdi iPhone'da

Domingo Yayınevi için iPhone'a özel hazırlanmış bu uygulama işin teknolojisinin kitap okuma keyfinin üstüne çıkmamasını sağlayacak kolaylık ve yalınlıkta hazırlandı. Bununla birlikte uygulama okuma keyfinizi artırmayı hedefleyen seçenekler sunuyor.

-Uygulama ile Afili Lügat'ı okurken zemin rengini, font tipi ve büyüklüğünü değiştirebilirsiniz.

-Kitap içerisinde beğendiğiniz sayfaları ilerde tekrar bakabilmek için işaretleyebilirsiniz.

-Kitap içerisinden beğendiğiniz alıntıları Facebook, Twitter ve e-posta aracılığı ile arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.
    - İçindekiler sayfasında oluşturulmuş linklerle istediğiniz başlığa, sayfa çevirmeye gerek kalmadan doğrudan ulaşabilirsiniz.

Kitaptan Seçmeler

*"Ödüller hakkında bilinmesi gereken tek şey, Mozart'ın onlardan hiç kazanmamış olduğudur." Henry Mitchell
    *"İnsanı yaratmak tuhaf ve özgün bir fikirmiş ama buna koyunu eklemek, gereksiz bir tekrar olmuş." Mark Twain

*"Bu ülkeyi nasıl yöneteceğini bilen herkesin taksi sürme ve saç kesmekle meşgul olması ne büyük talihsizlik." George Burns

*"Savaş Tanrı'nın Amerikalılara coğrafyayı öğretme yöntemidir." Ambrose Bierce

*"Mesele rujsa önemli olan renk değil, Tanrı'nın, dudaklarınızın bittiği yer konusundaki nihai kararını kabul edebilmektir." Jerry Seinfeld

*"Beatles üyeleri yanlış sırayla ölüyor." Victor Lewis Smith

*"Yaşlandığımız için vazgeçmeyiz oyun oynamaktan, oyun oynamaktan vazgeçtiğimiz için yaşlanırız." Bernard Shaw

*"Dünyada anlaşılması en zor şey, gelir vergisidir." Albert Einstein

Version 1.4 ile gelen yenilikler:

-Universal: Afili Lügat artık iPad'e tam uyumlu. (Unutmayın, iPhone'nunuz üstünden satın aldığınız Afili Lügat'ı iPad'inize de ücretsiz olarak yükleyebilir ya da aynı üyelik bilgileri ile app store'a girip iPad'inize de ücretsiz olarak indirebilirsiniz)

-Push notification: Yeni eklenen "Günün Sözü" fonksiyonu ile her iki günde bir saat 13.00'de günün özlü sözü ekranınızda beliriyor.

-iOS 4.3 ile uyumlu.

Not: Günün Sözü fonksiyonunda mesajlar uygulama tarafından üretilmektedir, hiçbir ücrete tabi değildir, kullanıcı isterse ayarlardan bu fonksiyonu kapatabilir.

• UYGULAMA İÇİ ÖRNEK GÖRSELLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: archilles_truva

UYGULAMA İÇİ ÖRNEK GÖRSELLER..

Elimde 1 iPod Touch var promotion code verirseniz denemiş olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Elimde 1 iPod Touch var promotion code verirseniz denemiş olurum.

Alıntıları Göster
    ipad için promo code gönderirseniz sevinirim. hatta minnettar kalırım çok severim bu kitabı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

ipad için promo code gönderirseniz sevinirim. hatta minnettar kalırım çok severim bu kitabı da

Alıntıları Göster
    Ben de bir adet rica ediyorum. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ipad için promo code beklemekteyim,iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Ben de bir adet rica ediyorum. Ellerinize sağlık.

Alıntıları Göster
    UYGULAMA İÇİ ÖRNEK GÖRSELLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

UYGULAMA İÇİ ÖRNEK GÖRSELLER

Alıntıları Göster
    sevgili dostlar,

pm atarsanız daha rahat takip edebilirim. promo code yeterince mevcut.

lütfen cihaz modeli ( ipad , iphone ) ve uygulama adını bildirin, karışıklık olmaması için

"ipad , afili lügat" gibi

diğer taraftan lütfen kullanmacağınız kodları talep etmemenizi rica edeceğim..

sevgiler, selamlar

iyi geceler..

• quote:

sevgili dostlar,

pm atarsanız daha rahat takip edebilirim. promo code yeterince mevcut.

lütfen cihaz modeli ( ipad , iphone ) ve uygulama adını bildirin, karışıklık olmaması için

"ipad , afili lügat" gibi

diğer taraftan lütfen kullanmacağınız kodları talep etmemenizi rica edeceğim..

sevgiler, selamlar

iyi geceler..

Alıntıları Göster
    teşekkürler verdiğiniz kodla indirdim ama karşılaştığım ilk sorunu yazayım. kenarlardaki harflere tıkladığımda o harfin içindeki kelimeler ve sözler açılmıyor hep anasayfada takılı kalıyor ama girişten başlayıp sayfa sayfa ilerlediğim okuyabiliyorum. bu arada ipad2 de denedim sadece

• quote:

teşekkürler verdiğiniz kodla indirdim ama karşılaştığım ilk sorunu yazayım. kenarlardaki harflere tıkladığımda o harfin içindeki kelimeler ve sözler açılmıyor hep anasayfada takılı kalıyor ama girişten başlayıp sayfa sayfa ilerlediğim okuyabiliyorum. bu arada ipad2 de denedim sadece

Alıntıları Göster
    selam yarbay, işletim sisteminizi öğrenebilir miyiz ?

sadece ipad 2'de yaşanan index'de bazen takılma sorunu eski ios'larda birkaç kere görülmüştü

iyi geceler..

• quote:

sadece ipad 2'de yaşanan index'de bazen takılma sorunu eski ios'larda birkaç kere görülmüştü

iyi geceler..

Alıntıları Göster
    usta iphone 4 için afilli lügat procode lütfen;)
  • quote:

iyi geceler..

Alıntıları Göster
    sürüm 4.3.1.. galiba sonra bir update daha çıktı onu yüklememiştim. sorun ipad in sürümündeyse problem yok sürümü yarın güncelleyeceğim
  • quote:

sürüm 4.3.1.. galiba sonra bir update daha çıktı onu yüklememiştim. sorun ipad in sürümündeyse problem yok sürümü yarın güncelleyeceğim

Alıntıları Göster
    ŞAŞIRDIM WALLA.

BÜTÜN DH KİTAP OKUMAK İSTİYORMUŞ DESEM YALAN OLMAZ :)

ŞİMDİ YATIYORUM

ELİMDE BİRAZ DAHA KALDI PM ATARSANIZ CEVAP VERİRİM YARIN

İYİ GECELER
  • ipad 2 promo code talep ediyorum tsk ler.
  • İpad2 icin promo code rica edebilir miyim lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

İpad2 icin promo code rica edebilir miyim lutfen.
    Kod için teşekkürler
  • Ben de bir adet rica edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaza

Ben de bir adet rica edebilir miyim?
    Kitap acayip hoşuma gitti
    Kısaca iPhone 4 için Promo Code alabiirmiyim lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritmic

Kitap acayip hoşuma gitti
    Kısaca iPhone 4 için Promo Code alabiirmiyim lütfen

Alıntıları Göster
    merhabalar, ipad2 için code alabilirmiyim ?
    teşekkürler.
  • Bir adet ipad bir adet te iPhone için code rica edebilirmiyim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.