Şimdi Ara

iPad için Apple Pencil yerine Logitech Crayon alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6. nesil iPad Air kullanıyorum. Cihaz dün elime ulaştı ama bir kalem arayışı içerisindeyim. 3500 gibi fiyata satılan USB C Apple Pencil yerine 2000-2200 seviyesinde Logitech alınır mı? Not tutmak ve bazı basit şeyler için kullanacağım, aradaki fiyat farkına değecek bir durum var mıdır?

www.vatanbilgisayar.com
    LOGİTECH CRAYON IPAD DİJİTAL KALEM - 2. VERSİYON fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-crayon-ipad-dijital-kalem-2-versiyon.html

• Zamanında birsürü yan sanayi demebilecek kalem kullandım. O Logitech den çok daha ucuza da aynı işi yapan kalemler var. Ancak hiçbiri tam anlamıyla stabil çalışmıyor maalesef. Nadiren kullanırım o çok daha ucuza satılanlardan birini (500-700TL) alıp arada sapıtmasını göze alabilirsiniz. Ancak ben şahsen not alma sıklığım da artınca bir yerden sonra yeter diyip Apple pencil aldım. Siz de sık not alacaksanız, kalemi önemli ölçüde kullanacaksanız Apple pencil alın, hatta mümkünse Type-C de almayın biraz daha verip Prosunu alın çok daha pratik kullanımı.

Not: öğrenci indirimi kullanabiliyorsanız Type-C 3 bine geliyor, Pro 5 bin civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Kasım 2024; 13:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.