Bildirim
ipad için ekrana yazı yazma uygulaması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tablet önerisi alabilirim ben de.
Bütçe max 9500 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla hocam ipad benim değil kardeşimin yani hangi model olduğunu bile bilmiyorum :D
3-4 yıllık falan
-
Huawei matepad 11
Matepad 11 mi Samsung S9 FE mi? Google servislerinde sorun çıkıyormuş Huawei’de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Google servislerinde sorun olmasa bu donanım bu fiyata olmaz zaten , ama sorunu aşmak çok kolay aracı uygulamalarla tüm Google ürünlerini indirebiliyorsun
Not alma ve dizi için Huawei yeterli olur mu? Kalem ucu sert mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 25 Ocak 2024; 19:46:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence yeterli olur ben pahalı gelen bazı şeyleri PDF indirip çözüyorum pek bir farkı yok kitaptan özellikle paperlike ekran koruyucu alırsanız
Kendi kalemiyle ekranı sol alttan kaydır içeri doğru
hocam apple pencil yok. şu arkasında silikon gibi ucu olan kalemlerden kullanacağım.
-
Hocam tam bilmiyorum ama bir arkadaşım onlardan kullanınca avuç içini de görüyor demişti o zaman hiç bir anlamı yok o kalemlerin
Parmakla çekince de oluyor genelde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X