Şimdi Ara

iPad İçin Favori Türkçe E-Kitap Siteleriniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
87
Favori
115.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkishFist

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

https://.com/files/2680117534/iPad_Kitap-ePub.rar
    buyrun

iyi güzelde indirme 5 dk devam ediyor 15 dk donuyor böyle böyle gidiyor. Sorun rapiddemi acaba.

başka sorun çıkan oldumu? ben indirmeyi denemedim bi deneyim yazarım tekrar.

edit: şu an baya takıla takıla yavaş yavaş iniyor

Ben de o nedenle "Şimdi bu Rapid'ten indir indirebilirsen." demiştim zaten.

Neyseki indirme işlemi bitti.

Teşekkür ederim.

• pfff haklısın :/. boşa mesaj kalabalığı oldu şurada. hocam indirebiliyorsan şimdi indir yarın sabah yeniden upload edip koyarım

quote:

Pulstar

hocam sen upload edebilirsen diğer arkadaşlar için daha uygun bir şekilde.

kitaplara bak çoğu gayet güzel ama keşke hepsinin kapağı olsa

ve bazı kitaplar ingilizce ama genede iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 1 Temmuz 2012; 0:49:11 >

• Birda denediğimde busefer rapid hiç indirmedi? Uploaded.to veya filefactorye upload edebilecek varsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkishFist'in paylaşımını tekrar upload ettim.

Denemedim ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Linkte file ve factory birleşik yazılacak.

http://www.file factory.com/file/29nli6ug4um5/n/iPad_Kitap-ePub_rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

TurkishFist'in paylaşımını tekrar upload ettim.

Denemedim ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Linkte file ve factory birleşik yazılacak.

http://www.file factory.com/file/29nli6ug4um5/n/iPad_Kitap-ePub_rar

Çok Çok teşekkür ederim sorunsuz iniyor !

• Önceden takip ettiğim bir site nedenini bilmediğim şekilde pat diye kapanmıştı yeniden açılmış destek verilmeli bence. Hergün 06.00 civarı yeni kitap yayınlanıyor ve şuana kadar yayınlananlarda Türkçe karakter hatasına rastlamadım ve İçindekiler kısmı sayfa tasarımı çok iyi bence idefix kitaplarına 10 basar. Ayrıca site sahibi baya ilgili her sorduğunuza cevap veriyor ve istediğiniz bir kitap varsa onu kaliteli biçimde size yolluyor. Bir kenarda dursun umarım 1-2 sene kapanmadan devam eder şöyle 500-600 kitaplık kaliteli Türkçe eserler görebiliriz.

www.nakkal.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpanishFlyHigh -- 9 Ağustos 2012; 13:02:15 >

• arkadaşlar gözleriniz youlmuyormu bunları okurken yoksa bu e kitap okuyucular vs yormuyormu gözleri
  • ben de göz yormasına takıldım şimdi. bu e ink özelliği olan kindle gibi cihazlarla mı okumak gerekiyor kitapları.ipad yorar o zaman gözleri
    siz ne dersiniz?
  • Yeni ipad yormuyor. Ekran retina ekran zaten, ben hemen hemen her gün okuyorum. Ama kesintisiz uzun süre okumak iyi değildir mutlaka, arada sık sık dinlendirmek lazım gözleri ki zaten normal kitaplar içinde aynı durum geçerli.
  • Arkadan aydınlanan her ekran uzun süre kitap okurken gözü yorar, bu nedenle yüksek kontrastlı e-ink ile çalışan Kindle kullanılması daha uygun olur. Ayrıca her gün sürekli okunursa aküsü 1 ay gidiyor. Tabii ki WiFi ve özellikle 3G açılmadığı taktirde.

iPad'i sadece bol renkli fotoğrafları, tabloları, grafikleri olan ve Calibre ile Kindle formatına konvert edilemeyen pdf kitaplarda kullanıyorum ve uzun süreli okumalarda gözü yorduğunu net bir şekilde tespit edebiliyorum, dışarda çok aydınlık ortamda zaten kullanılamıyor (ekran parlaklığı en üst seviyeye getirilmediği taktirde).
  • Peki arkadaslar hangi kindle modeli yeterli olur.gavuristandan getirtmek ayrıca uygun mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

Peki arkadaslar hangi kindle modeli yeterli olur.gavuristandan getirtmek ayrıca uygun mudur?

bende kindle keyboard var, eski kız arkadaşıma kindle touch almıştık. 2-3 arkadaşımda daha kindle touch var hepsi gayet iş görür makineler. hepsine de hayranım.
  • arkadaşım kitap okumak için olan bir cihazda keyboard ın ne artısı var acaba. bilmediğim için soruyorum. selamlar
  • Biraz reklam yapıyor gibi oluyorum ama www.nakkal.net sitesi yeniden açılmış yine paylaşımlara kaldığı yerden devam ediyorlar. Artık hergün saat 7 gibi kitap paylaşımı yapıyorlar. Kapanana kadar sömürülesi çok faydalı bir site bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

arkadaşım kitap okumak için olan bir cihazda keyboard ın ne artısı var acaba. bilmediğim için soruyorum. selamlar

hocam keşpke alıntı yapsaymışsın ancak gördüm mesajını. ben okuduğum şeyler hakkında 1-2 not bir şey alıyorum. onlara yarıyor. internette gezinme vesaire için ise pek bir işe yaradığı söylenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stue.

Biraz reklam yapıyor gibi oluyorum ama www.nakkal.net sitesi yeniden açılmış yine paylaşımlara kaldığı yerden devam ediyorlar. Artık hergün saat 7 gibi kitap paylaşımı yapıyorlar. Kapanana kadar sömürülesi çok faydalı bir site bence.

1 aydır aynı kitaplar duruyor. Yeni eklenmiyor. Güncel değil. Ama kitapları inanılmaz düzenli. Hiçbir harf hatası yok ve çok düzenli oluşturulmuşlar. O yüzden tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Biraz reklam yapıyor gibi oluyorum ama www.nakkal.net sitesi yeniden açılmış yine paylaşımlara kaldığı yerden devam ediyorlar. Artık hergün saat 7 gibi kitap paylaşımı yapıyorlar. Kapanana kadar sömürülesi çok faydalı bir site bence.

1 aydır aynı kitaplar duruyor. Yeni eklenmiyor. Güncel değil. Ama kitapları inanılmaz düzenli. Hiçbir harf hatası yok ve çok düzenli oluşturulmuşlar. O yüzden tebrik ediyorum.

Yeni kitap var.

Aşkın Gözyaşları I - Sinan Yağmur

Ben de sonradan fark ettim.

Sıralamada bir sıkıntı var.

Güncellemeden önce en son eklenen kitap ilk sıradaydı.

• quote:

quote:

quote:

Yeni kitap var.

Onun dışında yok. Hani her gün 1 tane kitap ekleniyordu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni kitap var.

Onun dışında yok. Hani her gün 1 tane kitap ekleniyordu?

Sitenin twitter hesabını takip ederseniz orada yayıncı arkadaş son 1-2 haftadır neden kitap yayınlamadığını açıklıyordu. Birkaç gün öncesine kadar dediğiniz gibi paylaşımlar durmuştu ve yerleri epey karışmıştı ama site yeniden düzene girmiş gibi gözüküyor umarım çizgisini bozmadan devam eder. Sayesinde ücretsiz kaliteli kitaplar okuyabiliyorum :)

• quote:

Sitenin twitter hesabını takip ederseniz orada yayıncı arkadaş son 1-2 haftadır neden kitap yayınlamadığını açıklıyordu. Birkaç gün öncesine kadar dediğiniz gibi paylaşımlar durmuştu ve yerleri epey karışmıştı ama site yeniden düzene girmiş gibi gözüküyor umarım çizgisini bozmadan devam eder. Sayesinde ücretsiz kaliteli kitaplar okuyabiliyorum :)

Evet, sıralama yeniden düzenlenmiş.

Ben de e-kitap arşivi çok; ancak daha bir tane kitap bile okumuşluğum yok.

Gerçek kitap hissini vermedi.

Yine de enakkal ve diğer e-kitapları biriktiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.