Şimdi Ara

iPad için WhatsApp yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ipaddeki whatsapp hesabınıza girin oraya ipad numaranızı yazın, bu sırada o numarasını yazdığınız ipad sim katınız başka bir telefonda takılı olsun. ipad ekranından "kodu gönder" e basın, ipad kartınızın takılı olduğu telefona mesaj ile kod gelecektir. oradaki kodu ipaddeki whatsappa gireceksiniz.

Ipad numarası nedir bilmiyorum.IMEI mi ? Sonrasını şöyle anladım doğru anlamışmıyım ? Tabletimdeki sim kartı çıkaracağım tabii bu küçük tele nasıl takılacak şimdilik bende bilmiyorum. Tele taktıktan sonra kodu göndere basıcam bunun whatsapp tan yapılan bir adım olduğunu varsayıyorum. Tele mesaj gelecek onuda whatsapp gireceğiz. Tüm bunlardan sonra tele taktığım simi tekrar tablete taksam bile whatsapp çalışmaya devam edecek.

ipad no derken sim kart noyu kastetmiştim evet ben size söylediğim işlemleri yaparak dün itibariyle whatsppı kullanmaya başladım ipadimde. çevrenizde iphone kullanan biri varsa o telefona takmanız gerek tabii eğer sim kartınızı kestirilmiş sim kart ise ve o kesilen parçayı saklamıyorsanız..

• Tamam anladım.Bugün whatsapp güncelleme yapmıştım şimdi diğer arkadaşlar gibi bende açamıyorum artık
  • Arkadaşlar yardım bende de iPad 4 var ios 6.1 jailbreakli whatspad kurulu whatsApp güncel sürüm yüklediğimde açıldığı gibi kapanıyor eski sürümler ise old version hatası veriyor yok mu bunun bi çaresi şimdiden teşekkürler.
  • Marketlerden indirilenler de hep aynı sorun oluyor.Ben torrent olarak indirdim.Ifun ile tablete attım hiç sorunsuz açılıyor. Bunu attıktan sonra marketlerin yaptırdığı güncellemeyi yapmayın. Yaparsanız yine bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg04

Marketlerden indirilenler de hep aynı sorun oluyor.Ben torrent olarak indirdim.Ifun ile tablete attım hiç sorunsuz açılıyor. Bunu attıktan sonra marketlerin yaptırdığı güncellemeyi yapmayın. Yaparsanız yine bozuluyor.

arkadaşım indirdiğin yerin linkini ver yada indirdiğin .ipa dosyasını upload edebilirmisin şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşım vshare marketten indirdi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

ardından üstüne fullforce yüklersen tadından yenmez

Fullforce ile klavye olayını nasıl yapıyorsunuz? Çok küçük oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar konu buraya açmam ne kadar dogru bilmiyorum ama şöyle bir sorunum var bende iphone 3gs var ve dun watsapp a güncelleme geldiğini gördüm indirdim ancak indirdikten hemen sonra whatsapp a girdiğimde sorun yok gibi gözüküyordu , ancak örneğin bir sohbet açma kalktığımda uygulama kendi kendini direk kapatıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinicem şimdiden çok teşekkürler ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.