Şimdi Ara

Ipad ile Galaxy Tab 10 mutliplayer oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar Ipad new kullanıyorum ve bu ay bayram hediyesi nedeniyle nişanlıma da Galaxy Tab 10.1 aldım. Fakat sorun şu ki biz aynı anda oynayabileceğimiz bir oyun hala bulamadık. Bana şöyle hem Ipad'te hem de Galaxy Tab 10.1'de oynayabileceğimiz bir multiplayer oyun bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

• kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

• quote:

Orijinalden alıntı: raGGanGsTa

Beyler bayanlar Ipad new kullanıyorum ve bu ay bayram hediyesi nedeniyle nişanlıma da Galaxy Tab 10.1 aldım. Fakat sorun şu ki biz aynı anda oynayabileceğimiz bir oyun hala bulamadık. Bana şöyle hem Ipad'te hem de Galaxy Tab 10.1'de oynayabileceğimiz bir multiplayer oyun bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Bencede hata yapmışsınız diyebilirim 1 ipad yeterdi gibime geliyor.1 ipad üzerinden 2 kişi oyunlar oynayabiliyorsunuz online olmayan oyunlarda orası zevkli.Ama diyorsan android ve iostan ikimiz oynayabileceği oyunlar sayayım aklıma gelenleri(aklında bulunsun online olan bütün oyunlar) ios,androidi destekliyorsa buluşursunuz misal ; Dungeon hunter III,clash of clans(androidte varmı bilmiyorum),asphalt7,modern combat 3, nova3,reckless racing2 vs... daha bulursunuz ama uzun lafın kısası evli çiftin oynayabileceği oyunlar diyemem.1 ipad üzerinden fruit ninja hd,tiny wings,ice rage vs... bir çok online olmayan oyunu artık tek ipad üzerinden oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oventumer -- 29 Ağustos 2012; 12:16:37 >

• Asphalt 7,modern combat 3 vs. Tüm multiplayer gameloft oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker

Asphalt 7,modern combat 3 vs. Tüm multiplayer gameloft oyunları
    Android ile iOS oyunları beraber oynanmıyor diye biliyorum.. Server farkı gibi bişi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Android ile iOS oyunları beraber oynanmıyor diye biliyorum.. Server farkı gibi bişi oluyor.

Bilmiyorum ama oyuna girdiğimde bir adam androidten giriyorum demişti şanslarını denesinler derim.
  • kelime avı beraber oynanıyor :)
  • quote:

Alaymı ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk-er

quote:

Alaymı ediyorsun

Hayır ? iOS dan girenler farklı bir platformda, Android'dekiler farklı bir platformda oynuyor en azından bazıları öyle hepisini bilemem.
  • quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

Ya Wolkswagen'i o istedi kardeşim ekranı daha güzel görünüyormuş :)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Mesela şöyle vurdulu kırdılı bi oyun olsa birbirimize dalacağımıza günün stresini böyle atabilsek gayet güzel olurdu. Tek Ipad olayından bahseden arkadaş yani o oynarken benim onu izlemem ya da onun beni izlemesi garip olur. Biri yer biri bakar muhabbeti. Neyse araştırmaya devam edeyim ben o vakit. Tekrardan teşekkürler.
  • quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

volkwagen bmw nin sahibi hocam şimdi üreticisi

edit: yanlış bilgi verdim yüklenmeyin audi ile karıştırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 31 Ağustos 2012; 23:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

kaynak alabilir miyiz =)
  • quote:

quote:

quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

kaynak alabilir miyiz =)

kaynak g*tüm audi ile karıştırdım pardon

• quote:

quote:

quote:

quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

kaynak alabilir miyiz =)

kaynak g*tüm audi ile karıştırdım pardon

element oldu yani =)

• Nişanlıniza da iPad alsaymissiniz keske. Tablet iPad dir zaten.
  • quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

Kendine mercedes nisanlina opel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

Kendine mercedes nisanlina opel.

Alıntıları Göster
    sas 3 diye bi oyun var bakabilirsiniz , satın galaxyi ipad alin android tablet isterse 10 $ olsun 150 çekirdek olsun işe yaramaz
  • quote:

quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Mesela şöyle vurdulu kırdılı bi oyun olsa birbirimize dalacağımıza günün stresini böyle atabilsek gayet güzel olurdu. Tek Ipad olayından bahseden arkadaş yani o oynarken benim onu izlemem ya da onun beni izlemesi garip olur. Biri yer biri bakar muhabbeti. Neyse araştırmaya devam edeyim ben o vakit. Tekrardan teşekkürler.

Yanlış anlamışsın :) tek ipad üzerinden oynanan oyunlarda ipad ekranını otomatik 2 ye bölüyor.ikiniz tek ipad üzerinden aynı anda oynayabiliyorsunuz.

edit; Rekorlarınızı yarıştırıyorsunuz Fruit ninja,ice rage(beraber maç yapıyorsunuz),tiny wings(Aynı mapte yarışıyorsunuz-yine ikiye bölünüyor biriniz bir uçundan diğeriniz ipadin diger ucundan oynuyorsunuz.),Fly control vs... bukadar sayabiliceklerim araştırırsanız daha çok bulursunuz bence tek ipad üzerinden. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oventumer -- 2 Eylül 2012; 17:06:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oventumer

quote:

quote:

kendine bmw
    nişanlına volkwagen

oldu mu şimdi =)

Yanlış anlamışsın :) tek ipad üzerinden oynanan oyunlarda ipad ekranını otomatik 2 ye bölüyor.ikiniz tek ipad üzerinden aynı anda oynayabiliyorsunuz.

edit; Rekorlarınızı yarıştırıyorsunuz Fruit ninja,ice rage(beraber maç yapıyorsunuz),tiny wings(Aynı mapte yarışıyorsunuz-yine ikiye bölünüyor biriniz bir uçundan diğeriniz ipadin diger ucundan oynuyorsunuz.),Fly control vs... bukadar sayabiliceklerim araştırırsanız daha çok bulursunuz bence tek ipad üzerinden. :)

Alıntıları Göster
    Beyler bayanlar cevap için herkese çok teşekkürler. Opel Mercedes olayından dolayı sattıracaksınız bana ipadi o olacak. Çünkü bizim hatun asla sattırtmaz kendininkini :) Kısaca bizim IOS6 ile Samsung Android hiç ortak bi oyunda bulusamıyor sanırım :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.