Şimdi Ara

iPad'in hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben iPad almayı düşünüyorum , Wifi + 3G veya Wifi + Cellular olması lazım. iPad Mini'yi boyu yüzünden pek istemiyorum. .
    Öncelikle neler olmasını söyleyeyim tabletle .
    Şu an için hiç bir App Store uygulamasında kasmamalı . Ki sanmıyorum hiç birinde kasacağını .
    Video çekme , video izleme zaten hepsinde iyi . iPad 2 'de 720p diğerlerinde 1080p . Ön kamera hepsinde var bildiğim kadarıyla .
    İşlemci hızına gelirsek mesela herhangi bir uygulamada , internet tarayıcısında kasma falan olmaması lazım .
    Zaten bunların çoğu dediğim gibi hepsinde de var .
    Ben niye iPad 2 almayayım da Retina ekranlı iPad - New iPad falan alayım ?
    Öneri olarak da söyleyebilirsiniz .

• Dostum bende 6.1 jailbrekli ipad 2 var 7aydır kullanıyorum en ufak bir kasma veya yavaşlama görmedm ipad 3 almayn derim çünkü speed testlere bakarsanız ipad 2 daha iyi bence paran varsa:

1. İpad 4
    2. İpad 2 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence uzun süreli olmasını istiyorsanız sizi zorlamayacak en yeni modeli alın.çünkü güncellemeler geldikçe cihazlar yavaşlayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_2000

Dostum bende 6.1 jailbrekli ipad 2 var 7aydır kullanıyorum en ufak bir kasma veya yavaşlama görmedm ipad 3 almayn derim çünkü speed testlere bakarsanız ipad 2 daha iyi bence paran varsa:

1. İpad 4
    2. İpad 2 al

+1977

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_2000

Dostum bende 6.1 jailbrekli ipad 2 var 7aydır kullanıyorum en ufak bir kasma veya yavaşlama görmedm ipad 3 almayn derim çünkü speed testlere bakarsanız ipad 2 daha iyi bence paran varsa:

1. İpad 4
    2. İpad 2 al

Sayende İpad 3'ümden soğudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırdığım kadarıyla iPad 3 gerçekten kötü , iPhonedo'nun videolarını falan izleyince rahatlıkla anlaşılıyor . Ama iPad 4 ile iPad 2 arasında da pek fark yok ama arasında fiyat olarak dağlar kadar fark var . Benim de aklımda iPad 2 var büyük ihtimalle de onu alacağım zaten. Peki şu Samsung Galaxy Note 10.1 'e ne diyorsunuz ? Android için oyunlar kötü biraz aslında , Dream League , Soccer ! gibi oyunlar yok o biraz dezavantaj ama iPad 2 mi Samsung Galaxy Note 10.1 mi merak ediyorum . Hız olarak Samsung ama 1 Ghz'in de bir tablet için yeterli olacağını düşünüyorum yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Hangi laptop daha iyi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.