Şimdi Ara

İpad mini 16 gb alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ipad mini almayı düşünüyorum modern combat 5 oynarım en fazla sizce iyi oynatır mı yoksa android tablet mi bakıyım retina olmayandan alıcam
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=125831&utm_source=quisma&utm_medium=product_feed&utm_campaign=performance

• Ekran kalitesi biraz kotu(retina degil)
    O oyunu rahatlikla açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçiyor olmalısın Modern combat 5 diyorum 512 mb ram diyorum
  • muhsinarsl4n M kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünü vatan 550 TL'ye satmıştı.. O fiyatın üzerine biraz daha ekleyip kesinlikle ipad mini 2 retina cihaz alın Arada dağlar kadar fark var performans olarak
    buyur kardeşim videosu adam oynuyor apple da ram e pek takılmamak lazım bende de var ipad mini 1 var 16 gb ondan biliyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=JCXRFe5t-NE
  • alexdehset kullanıcısına yanıt
    Şuan düşünme aşamasındayım ama ipad mini ye kalbim ısındı...
  • Bütçem 450 tl ona rağmen eklemeye çalışıyorum ipad mini 2 çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinarsl4n -- 1 Ocak 2015; 22:33:04 >
  • Önerebileceğiniz başka tablet var mı yoksa bekle ipad mini 16gb mi al diyosunuz ?
    bimeks'den 758 TL 'ye almaya kararlıysanız o fiyatın üzerine biraz daha ekleyip alabilirsiniz.. Vatan bilgisayar 2-3 hafta önce kampanya yapmıştı 800 TL'ye ipad mini 2 64gb versiyonu satmıştı Size tavsiyem ipad mini 2 alın biraz daha bekleyip para biriktirin kesinlikle bu cihazı alın.. 2 ürünü de kullandım arada dağlar kadar fark var özellikle ekran kalitesi olarak
    ipad mini 1 ile bu dediğin oyunu oynarsın ama benim sana tavsiyem mini 2 alman uzunca bir süre kullanırsın performans ve görüntü kalitesi 1 e göre çok daha yüksek ve aralarında çokta fazla fiyat farkı yok. ben ipad mini 1 kullanıyorum öyle çok büyük oyunlar oynamadığım için bana yetiyor. biraz daha sabredip 2 al uzun süre kullanırsın.
  • Çok teşekkürler birazdaha biriktirip ipad mini retina yada 2 alabilirim ama benim kafamda birde asus memopad 7 me176c var hem daha ucuz hem daha güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinarsl4n

Çok teşekkürler birazdaha biriktirip ipad mini retina yada 2 alabilirim ama benim kafamda birde asus memopad 7 me176c var hem daha ucuz hem daha güçlü

android ile ios arasında

ram - ghz işlemci karşılaştırması yapma sakın çok üzülürsün

ipad mini o oyunu oynatıyor - san andreas - asphalt 8- fifa15 de oynatıyor fakat ilerisi için seni üzer-

mini2 retina yakalamaya çalış -

ha yine diyorum 2gb ramli 2ghz 4 çekirdekli androidler kafanı çeliyorsa sen bilrsin
  • Ben kararımı verdim Asus MemoPad 7 ME176C alıcam ama bütçe olsaydı düşünmeden alırdım ios'u ve asus daha güçlü ve daha ekonomik olduğu için onu seçtim
  • Yani asusun kullandığğı işlemciyi windows tabletlerde kullanıyor adamlar gta 4 oynuyor 20-30 fps arası
  • ipad mini retina da kasıyor mod5 acaba benim tablette mi sıkıntı var arkadaşlar?
    sizdede oldumu böyle bir durum
  • Paran varsa neden alınmasın ki

• İnternette videoları var retina'nın kasmaması lazım
  • Bir kaç oyun ve sadece haber filan takılırsan alınır. Yoksa retina ve 64 alınmalı en az

• İpad den vazgeçtim onun yarı fiyatına asus alıcam ondan 3 kat daha güçlü elimde 32 gb micro sd kart var zaten konu kilitlenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinarsl4n

İnternette videoları var retina'nın kasmaması lazım

şimdi baktımda oyunu ilk açılırken ilk sahnelerde biraz takılır gibi oluyor sonra düzeliyor hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.