Şimdi Ara

iPad Mini (1st Gen.) Büyük Pdf Dosyalarını Açabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2 yıla yakın iPad 4 kullandım, şimdi yeni bir tablet almayı düşünüyorum. Öğretmenim ve kullanım amacım da kaynak kitapları pdf formatında açmak olacak. İpad 4 ile 500mb boyutundaki resimli pdf dosyalarını (öğretmen kaynak kitaplarını) çok rahat açabiliyordum ama ipad mininin ram ve işlemcisi daha düşük olduğu için emin olamadım. İpad mini 1 ile 400 500 mb. boyutundaki bolca resimli pdf dosyalarını rahat açabilir miyim? (ios 8.1) ile deneyen var mı durum nasıl acaba? Render suresi falan çok uzun mu ya da ram yetmediği için programdan atıyor mu? Ya da ipad mini retina mı almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açar merak etme.

• hllcyln H kullanıcısına yanıt
    Mega uploaddan indirip ibooksa aktarıyorum. İphone 4s te. Sorunsuz açıyor oda açar emin ol.
  • Açar ama sayfa geçişlerinde yüklenme uzun sürebilir yani iPad 4'teki gibi anında yüklenmeyebilir sayfalar. Uygulamadan uygulamaya da değişir performansı bazı uygulamalar çok daha optimize edilmiş oluyor PDF dosyalari için. Mesela ben PDF okumak ve highlight almak için Goodnotes kullanıyorum iPad 3'ümde, Goodreader'dan bile daha akıcı çalışıyor tavsiye ederim

• Peki deneyen var mı acaba?
  • Ben 1.nesil ipad mini kullanıcısıyım pdflerle iç içe geçiyor bütün günüm hiç tereddütünüz olmasın gayet rahat bir biçimde açabiliyor.
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    Hocam peki büyük boyutta ve bol resimli dosyalarda da denediniz mi?
  • hllcyln H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bol görselli ve yüksek boyutlarda dersler var onlara ipad mini üzerinden çalışıyorum ve çok rahat, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.