Şimdi Ara

İpad mini 2 retina ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bügün alışveriş merkezinde lupo diye mi mağazaya girdim ipad mini retina alıcam yakındakısmetse. normalde ipad mini retina a7 işlemci kullanılıyor.girdigim magazada ipad mini 2 retina diye bir tablet gördüm a9 işlemci vardı ve teknosa daki fiyatla aynıydı oradaki yetkili kişiye sordum bu yeni modeli dedi o yüzden a9 dedi sizce bu dogrumu varmı böyle bi ürün varsa yarın gidip alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_salmann -- 26 Mart 2016; 22:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad mini 2'de Apple A7 işlemcisi kullanılıyor ve bu modelde farklı bir işlemci kullanılması mümkün değil. Senin gördüğün muhtemelen ilk nesil iPad mini'dir. 1. nesil iPad mini'de işlemci olarak Apple A5 adında ARM Cortex A9'un özelleştirilmiş bir versiyonu kullanıldı. Bu yüzden cihaz bilgilerini yanlış yazmış olabilirler.

Sana bir tavsiye: Asla mağaza görevlilerinin söylediklerine göre cihaz satın alma.

• Saol abi zaten ben araştırmadan bi tablet almam görevliyede sadece niye işlemcisi bu dedim saol abi bilgilendşedigin için

• İpad mini 2 retina 64 gb space grey cihazım satılıktır. Yanında logitech ultrathin klavye ve şeffaf kılıf vericem. Teklifiniz için pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 27 Mart 2016; 12:03:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.