Bildirim
iPad mini 3 ile Air arasında seçim yapsanız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Air bana göre fazla büyük.Ben olsam Mini3 alırdım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sirf touch id var diye 250-300 lira fazla vermek sacma
İpad air ile mini 2 yi karsilastirin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Demodex
Sirf touch id var diye 250-300 lira fazla vermek sacma
İpad air ile mini 2 yi karsilastirin
Tek fark touch id mi ? Ben tam araştırmadım 2-3 farkını
Eğer öyleyse gereksiz bir hareket yapmış apple
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam tek fark touch id.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LuckySlevin
tamam o zaman mini 2 alayım hem daha hesaplı oldu bunu öğrenmem iyi ki açmışım konuyu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayhan.
quote:
Orijinalden alıntı: LuckySlevin
tamam o zaman mini 2 alayım hem daha hesaplı oldu bunu öğrenmem iyi ki açmışım konuyu.
İpad air ile mini arasindaki fark ise ekran boyutu
Bence ikisini da bir elinize alin hangisi hosunuza giderse onu alin .
Her zaman disarida isime yarar derseniz mini iyi gider
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biri beni aydınlatabilirmi bende I pad almak istiyorum fakat air 2 var air var ve en son mini retina var, air 2 ye o kadar para vermek istemiyorum mini retina ile normal air i kıyaslarsak aralarındaki fark çokmu ? genelde evde kullanmayı düşünüyorum fakat yorumlarda air 2 yi çok övüyorlar ve mini retina nında donanımın nerdeyse aynı olduğundan bahsediyorlar sizce mini retina ile air arasında hangisini tercih etmeliyim ? ekran büyüklüğü benim için önemli ama mini retina donanım vs. konularda air dan üstünse mini retina alayım diyorum -
Mini retina(mini 2) ile iPad air 1 arasındaki tek fark ekran boyutu geriye kalan her şey aynı.İpad air 2 ile iPad air 1 Arasında ise %40 civarında performans farkı olduğu söyleniyor air 2 de a8x işlemci,2 gb ram,touch id var.Bütçeniz el veriyorsa iPad air 2 en iyisidir uzun süre kullanılır.Bu arada mini retina 2(mini 3) in mini retina ya göre tek artısı touch id işlemci,ekran çözünürlüğü gibi detaylar aynı.Donanım olarak mini 3=mini 2=iPad air 1 diyebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 5 Şubat 2015; 17:10:13 >
Ben şahsen mini retina tercih ederim. Daha mobil bir cihaz çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: Uacellat_62
Mini retina(mini 2) ile iPad air 1 arasındaki tek fark ekran boyutu geriye kalan her şey aynı.İpad air 2 ile iPad air 1 Arasında ise %40 civarında performans farkı olduğu söyleniyor air 2 de a8x işlemci,2 gb ram,touch id var.Bütçeniz el veriyorsa iPad air 2 en iyisidir uzun süre kullanılır.Bu arada mini retina 2(mini 3) in mini retina ya göre tek artısı touch id işlemci,ekran çözünürlüğü gibi detaylar aynı.Donanım olarak mini 3=mini 2=iPad air 1 diyebiliriz
Air 2 yi mağazalarda 1499 dan datsa alabilirim aslında ama fark çok nedense bakayım olmadı internetten sipariş veririm cevap için teşekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X