Şimdi Ara

iPad mini 5 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
15
Favori
15.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPadOS 12.2 ile geldi. 13.5.1 güncelleme geldi. Güncelleme yapanların yorumlarını paylaşma imkanı var mı ¿ Soru işaretini bile düzgün yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldığım hafta 13 e güncellemiştim. Genel olarak pc havası veriyor 13 ile fakat her güncellemede şarjın daha az gittiğini fark ediyorum(abartacak kadar değil). Ama ipados cihazı oldukça fonksiyonel hale getiriyor.

• 13 de air 3 icin dokunmatikle ilgili sorunlar cikmis minidede varmi bilmiyorum ama bence guncellemeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13.5 de jb ile kullanıyorum, hiçbir sorun yok.

• Hızlı şarj için 18W adaptör ve usb c lightning kablosu dışında alternatif yok mu?

• Bu tablet için uygun mouse ve klavye var mı?

• 6 yıldır mini 2 kullanıyorum hala çok iyi. apple'dan şaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurutulmus Domates

Bu tablet için uygun mouse ve klavye var mı?
    Ekran çok küçük olmasa ben bunu alacaktım.

www.amazon.com
    Amazon.com: OMOTON Bluetooth Keyboard and Mouse for iPad and iPhone (iPadOS 13 / iOS 13 and Above), Compatible with New iPad 10.2, iPad Pro 12.9/11.0, and Other Bluetooth Enabled Devices, Silver White: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/OMOTON-Bluetooth-Keyboard-Compatible-Enabled/dp/B08244KDL1

Ben ekran koruyucu ve kılıf Spigen kullanıyorum. Kılıf çok ağır geliyor, ekran camı çok parmak izi kalıyor. Ekran koruyucu olarak Amazondaki ESR güzel parmak izi tutmuyor fakat fiyatı pahalı tekte takılmazsa evlat acısı gibi koyar. İki yerden silikon koruyucu almıştım ama memnun kalmadım biri zaten uyumsuzdu. Ucuz parmak izi tutmayan cam ile güzel bir silikon kılıf önerilerinizi bekliyorum.

ESR tam kaplıyor ekranı kılıf kaldırır diye almaktan vazgeçtim. Spigen kılıfta pay yok sert kılıf %90 kaldırır. HB’da gördüm ama satıcı tanımam etmem. Orjinal mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 11 Temmuz 2020; 18:19:35 >

• Arkadaşlar İPad mini beş aldım bana bir kılıf ve ekran koruyucu önerirmisiniz

• nirsen81 N kullanıcısına yanıt
    Kılıf olarak eğer Pencil'ınız varsa VECO, yoksa MoKo markalı kılıfları tavsiye ederim. Linkleri ana mesajda mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad mini 5 satmak isteyen olursa ulaşabilir.

• Merhaba bende cihazı alarak aranıza katıldım. Aranızda kılıf satmak isteyen varmı?
    Sıfır olarak da çok pahalı olmayacak şekilde öneriniz varsa alabilirim.

• Konu neden aktif değil :(

• Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısı pek olmayan bir cihazımız, çoğu kişi sessiz sedasız kullanıyor bence ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spigen Tough Armor TECH iPad Mini 5 kılıf 100 TL
    Letgo hesabı olmayan özel mesaj atarsa iletişim bilgileri verilecektir.
    https://www.letgo.com/tr-tr/i/ipad-mini-5-tough-armor-tm-tech_b9a18ceb-3e89-4e24-af75-bd7305f48762

• Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj gonderdim

• Bluetooth mouse aldım fakat imleç hızını değiştirsemde sanki böyle kasarak ilerliyor veya nasıl diyim geçikmeli ilerliyor. Aldığım mouse ise bu.
    Klavye ve mouse aynı anda bağlıyorum.
    iPad mini 5 [ANA KONU]

• Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısından ben de aldım. Bluetooth kalitesi aşırı düşük. Biraz daha paraya kıyıp Logitech Pebble aldım çok güzel çalışıyor.

• İpad Mini 6'dan ses seda var mı arkadaşlar? Boyut olarak aynı kalıp ekranı Pro gibi büyürse eksiksiz bir tablet olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs1905

İpad Mini 6'dan ses seda var mı arkadaşlar? Boyut olarak aynı kalıp ekranı Pro gibi büyürse eksiksiz bir tablet olur.
    Mini'ler elde tutulmak için yapılıyor. Pro gibi ince çerçeve olursa elinize aldığınızda sürekli başka uygulamalara dokunmuş olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.