Arkadaslar 8 inc kalemli bir tablet arıyorum.Pdf duzenleme yazma onemli benim icin.Iki tane tablet buldum;Ipad mini 5 ve Galaxy A tab 8 with spen.A tab 8 with spen kendi kalemi var zati,Turkiyede satilmiyor yurtdisindan getirmem gerekiyor.Ipad mini 5i almaya daha çok istiyorum ama apple pencili begenmedim.Apple pencil yerine onerebileceginiz basinc algilama ozeligide olan bir kalem var mi acaba?
Apple Pencil in nesini beğenmediğiniz acaba. Fiyatı dışında gayet iyi bir ürün ve tam uyumlu. Başka bir kalem bulsanız bile sanmam ki o performansı alabileseniz
Apple pencil performansı bu cihazlar için muazzam ama tutuş vb. olarak beğenmediyseniz alacağınız yeni kalem yine pahalı olacaktır. (Logitech Crayon 60-70 $+Vergi+Kargo)
Apple pencil özelliklerine sahip başka kalemlerde ortalam 50-70 $ arasında dokunma engellemeye sahip olmayan modeller ise 10 $'a kadar bulunur ama hiç bir işe yaramaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme