Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPad Mini 6 Magic Keyboard - SATILDI Satın Al 2 Aralık 2023 03:05 1 1 iPad Mini 6 Magic Keyboard - SATILDI SATILDIiPad Mini 6 Magic Keyboard denilebilir, üstelik türkçe klavye. Klavye için ayrıca şeffaf tuş koruyucu, type c şarj portu, muhteşem uyum. Ayrıca kalemi de koyabilmek için üzerine eklediğim manyetik pencil tutucu ile muhteşem uyum. Klavyeyi ipad içerisinden özelleştirebilme imkanı. Yani tam kusursuz uyum. 1 aydan bile kısa zaman önce aldım ve belki 2-3 defa kullandım, şuan ihtiyacım kalmadı. Yoksa ipad mini 6 için vazgeçilmez eksik. Tableti çok daha başka bir hale getiriyor. Manyetik kalem tutma aparatı ile 2500 liradan daha fazla rakama satın aldığım sıfırı ile farkı olmayan magic keyboard + pencil manyetik tutucuyu 1500 liraya satıyorum. ( tuşlar yapıştırma, sticker değil orijinal baskıdır )Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Mini 6 Magic Keyboard iPad Mini 6 Magic Keyboard - SATILDI BENKS MP01 Magsafe Powerbank 5000 Mah Siyah