Şimdi Ara

iPad Mini Alacaklar ve Fiyat Araştırması Yapanlar ( ANA KONU ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
19
Favori
59.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler hemen gidip elden alabilecegim bir yer yokmu uygundan 32 gb beyaz wifi 890 tl pupada dogrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tekrar balçova vatana , agoradaki apex ve teknosa mağazasına uğradım. Vatan'da mini hiç yoktu agora apex'te bir adet 16 wifi kalmış beyaz 830 tl ve 12 ay taksit dedi, teknosa extrada'da yoktu. Ben artık mini için gezmekten sıkıldım. İndirimli olan bir siteden alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 26 Aralık 2012; 13:05:24 >
  • Sanırım TvT'den siparişi geçicem Beyaz 16 GB Wi-Fi

sizce 16 gb yetermi ? 40 tane falan oyun alsa yeter benim için , müzik falan hiç atmıcam. zaten 198 GB müzik var neresine sığcaksa
  • aveadan ipad mini alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Sanırım TvT'den siparişi geçicem Beyaz 16 GB Wi-Fi

sizce 16 gb yetermi ? 40 tane falan oyun alsa yeter benim için , müzik falan hiç atmıcam. zaten 198 GB müzik var neresine sığcaksa

Oyununa göre değişir bahsettiğiniz durum. Ben 6 büyük 7-8 tane de küçük oyun yükledim 12 gb doldu. Benim cihaz 32 gb kullanıma sunulmuş alan ise 28.3 gb. Aynı durum 16 da da varsa yetmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Sanırım TvT'den siparişi geçicem Beyaz 16 GB Wi-Fi

Oyununa göre değişir bahsettiğiniz durum. Ben 6 büyük 7-8 tane de küçük oyun yükledim 12 gb doldu. Benim cihaz 32 gb kullanıma sunulmuş alan ise 28.3 gb. Aynı durum 16 da da varsa yetmeyecektir.

Dostum bilgilendirme icin cok tesekkurler bilgolendirme icin ozaman 32 gb icin kasicaz

• Avea fiyatları nasıl dersiniz?
    65TL X 24ay 1gb internet dahil 16gb 4G modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Avea fiyatları nasıl dersiniz?

İyi gibi duruyorda 24 ay çok fazla ? 1560 TL yapıyor bu fiyata 64 GB 4G alınabilir 4. nesil ıpad alınabilir ıphone 5 alınabilir ipod touch 5 alınabilir alınır bayağı birşey yani
  • avea 24 aralık satış demiş ama hicbir magazasinda cihaz yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Avea fiyatları nasıl dersiniz?

İyi gibi duruyorda 24 ay çok fazla ? 1560 TL yapıyor bu fiyata 64 GB 4G alınabilir 4. nesil ıpad alınabilir ıphone 5 alınabilir ipod touch 5 alınabilir alınır bayağı birşey yani

Ama 24 ay boyunca internet paketine para vermeyeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozayvaz

avea 24 aralık satış demiş ama hicbir magazasinda cihaz yok...

Bu olmadi iste.. Ben yarin almayi dusunuyordum :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TVT'den 32GB 4G siparisi gectim. Fiyat kargo dahil 1390, havaleye ekstra indirim olmadigindan 10 taksite boldurdum

• Arkadaşlar bu aralar almayı düşünüyorum 16 gb wifi olan model için en iyi fiyat nerden bulabilirim. TVT de tükendi yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

TVT'den 32GB 4G siparisi gectim. Fiyat kargo dahil 1390, havaleye ekstra indirim olmadigindan 10 taksite boldurdum

tvt ye şimdi baktım 1463 tl ye geliyor...?????

• quote:

Orijinalden alıntı: cheg

quote:

TVT'den 32GB 4G siparisi gectim. Fiyat kargo dahil 1390, havaleye ekstra indirim olmadigindan 10 taksite boldurdum

tvt ye şimdi baktım 1463 tl ye geliyor...?????

World, Bonus, Axess'e 12 taksit, Advantage 10 taksit yapiyorlar 1390 TL.

Diger kartlara vade farki uyguluyorlar...
  • maximum ne kadar gerizekalı bir karttır ya teknoloji ürünlerinde hep fiyasko arkadaş.... artık bonusa geçmenin zamanı geldi sanırım...
  • quote:

Ekran retina olaydı bizde hemen alırdık :) Mecbur bekleyeceğiz.

Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Hayırlı olsun.

Sagolun, urun kargoya verilmis yarin elime gecer umarim

Ben 2. nesil minilerde Retina ekran koyacaklarina suphe ile bakiyorum. Beklemeye gerek yok benim acimdan iPad 2 wifi kullaniyorum, her halukarda upgrade olmus olacak

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Ben 2. nesil minilerde Retina ekran koyacaklarina suphe ile bakiyorum. Beklemeye gerek yok benim acimdan iPad 2 wifi kullaniyorum, her halukarda upgrade olmus olacak

ekran değil de ben ramden dertliyim yakın vadede miladını doldurur o ram ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

ekran değil de ben ramden dertliyim yakın vadede miladını doldurur o ram ile.

Ben açıkçası ramin en az 1-1.5 buçuk sene hiç rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum. Elimde ipod touch 4 var ve 256mb ram ile mc4, most wanted, fifa 13 ve gta vice city yi takılmadan sorunsuz oynatıyor.(real boxing de biraz takılma var nadiren de mc4 de yapıyor ancak mc4 ipad 4 de de ufak ufak takılıyor güncelleme gerek galiba) Appleında zaten eksi cihazları hemen eskimesin diye program geliştiricilerine baskısı büyük. Düşünün bugün iyi bir oyun çıkıyor ve iphone 4s desteklemiyor apple buna hayatta izin vermez. Ayrıca düşük ekran çözünürlüğü de ramin üstüne çok yük bindirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new-desing -- 27 Aralık 2012; 19:27:13 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.