Şimdi Ara

iPad Mini Alacaklar ve Fiyat Araştırması Yapanlar ( ANA KONU ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
871
Cevap
19
Favori
59.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan sanirim en uygun fiyat hepsiburada da 759 lira fiyatı 50 lira world puan , 100 lira hediye çeki..
  • İsteyene 640 tl ye bırakırım. Zararına. 3 hafta oldu alalı pupa bilişimden aldım. 16gb beyaz tertemiz laylonunda kullanıyorum. Aldım alalı. Faturası kutusu eksiksizdir.
    Satıp laptop alacam alışamadım. Daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 1 Mayıs 2013; 16:24:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o fiyata biraz zor gibi sıfırını 600 liraya alabiliyorsunuz hediye çeki ile..
  • Media marketlerde 750.
    16 GB wifi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, garantisi bilkom veya index olan, uygun fiyata alabileceğim siteleri yazar mısınız.[online olarak alacağım güvenilir olması önemli]
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

Arkadaşlar, garantisi bilkom veya index olan, uygun fiyata alabileceğim siteleri yazar mısınız.[online olarak alacağım güvenilir olması önemli]

hocamwww.mcj.com.tr'den aldım bilkom garantili 699 du üye olunca 20 TL veriyor birde kartının kampanyalarına göre chip para kazanabilirsin. Bende wings var net alışverişlerin 5% chip para, 100 tl üzeri alışverişlere sürpriz mil puan ve normal mil puan kazanımıyla bana gayet uyguna geldi. Çarşamba aldım cihaz şu anda kargoda gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuTDaCRaP -- 3 Mayıs 2013; 10:39:53 >

• iPad mini siyah 32GB WIFI alacaklar boşuna beklemesin. %40 indirimle Vatan'da 831TL daha ucuzunu buldunuz mu bilmiyorum ama;

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/apple-md529tua-ipad-mini-32gb-wifi-siyah-79-led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr/productdetails.aspx?I_ID=63441
  • Ciddi alıcı varsa 600 tl ye bırakacam. Biliyosunuz yeni aldım pupa bilişimden 3 haftalık. 16 gb beyaz. İhtiyacı olanlar düşünsünsü bi. Zararına satacağım mecburen laptop a geçeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay sonra ödemeye başlıyorsun 50 Tl worldpuan + 100 tl hepsiburada çeki hepsiburada dan 749 Tl ye alınmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3868 -- 3 Mayıs 2013; 22:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

iPad mini siyah 32GB WIFI alacaklar boşuna beklemesin. %40 indirimle Vatan'da 831TL daha ucuzunu buldunuz mu bilmiyorum ama;

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/apple-md529tua-ipad-mini-32gb-wifi-siyah-79-led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr/productdetails.aspx?I_ID=63441

Bu fiyat iyiymis gercekten.. Gece gece aklima soktunuz:))
    Bu arada carrefourda 16 gb wifinin fiyati uzun zamandir 699tl

• Arkadaşlar en güzeli ikinci el forumunu sıkı takip edin ben 16 gb wifi sıfır jelatininde index garantili 599 tl ye aldım geçen hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaka

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

iPad mini siyah 32GB WIFI alacaklar boşuna beklemesin. %40 indirimle Vatan'da 831TL daha ucuzunu buldunuz mu bilmiyorum ama;

Bu fiyat iyiymis gercekten.. Gece gece aklima soktunuz:))
    Bu arada carrefourda 16 gb wifinin fiyati uzun zamandir 699tl

Bende 16lık düşünüyordum fiyat çok iyi olmuş, ama anlaşmalı kartım yok :( yaktın beni hsbc

• Belki bilmeyenlerimiz vardır arkadaşlar; aşağıdaki uygulamayı hem bilgisayarınıza hem de tabletinize yükleyince, bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebiliyorsunuz.

https://itunes.apple.com/us/app/teamviewer-for-remote-control/id357069581?mt=8
  • Vatanda 32 GB modeli 860 TL geliyor yazdiniz gittik kardesimle almaya adam magzada demezmi 16 GB wifi modeli 860 TL dedim yanlis olmasin Mediamarket te 750 TL adam kontrol etti beyaz renk 16 GB 860 TL.

32 GB Modeli sordum 1190 TL her iki modelde sadece wifi
    Yani kredi kartin olacak kampanyalari takip etceniz cok zahmetli is 32 GB almaya gittik alamadan geldik.

Bos gelmeyelin diye Acer 727 netbook aldik :)

• arkadaşlar hizlial.com da 698 TL fiyatı var. %10 bonus puan veriyor. 40 TL de hizlial puanı veriyor.

ben wifili olan beyaz modelini almak istiyorum. taksit de yapıyolar.

Daha uyguna bulan var mı ?
  • hocam %10 bonus verdiğine emin misin nerde yazıyo
  • Arkadaşlar forumu yıllardır takip etmekteyim bugün üyeliğimi aldım. 4 Mayısta Gaziemir Media Markt'a gittim 32gb beyaz ipad mini'nin fiyatının Vatan'da 831 olduğunu söyleyince hemen netten baktılar sonra alıcıysanız 830 verebiliriz dediler bende aldım.. Aslında amacım öyle gezmekti ancak o fiyata verince bende aldım. Forum bazıları o fiyata vermediklerini söylemişti elimde fatura, fotolarda var isteseler gönderebilirim.
  • ipad mini 16gb mediamrkt te 669tl
  • Arkadaşlar Ipad Mini almayı düşünüyorum. Ama bu saatten sonra alınır mı? Malum yılını doldurmadan yenisi çıkıyor. Kararsızım. Yeni Ipad'leri bekleyeyim dedim. Onlarda sonbaharda çıkacakmış galiba. Sizce ne yapmalıyım. Bu yaza çıksa bekleyecem ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilisli822

Arkadaşlar Ipad Mini almayı düşünüyorum. Ama bu saatten sonra alınır mı? Malum yılını doldurmadan yenisi çıkıyor. Kararsızım. Yeni Ipad'leri bekleyeyim dedim. Onlarda sonbaharda çıkacakmış galiba. Sizce ne yapmalıyım. Bu yaza çıksa bekleyecem ama...

Bugün ipad mini aldım iyi ki de almışım diyorum. İlk apple ürünüm 679 tlye aldım. Ipad 2 yi beklemek en az 7-8 ay ve çok daha pahalı olacak o yüzden tavsiyem beklemeyin boş yere :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.