Şimdi Ara

ipad mini ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşürmem sonucu ipad mini'nin ekranı kırıldı da. dışarıda değiştirme için 240-320 lira gibi fiyatlar duyunca internetten kendim ekran alıp değiştirmeye karar verdim. ebay'den 28$'a değişim kitiyle beraber bulsam da ürün hong kong'dan yollandığı için kıllandım açıkcası.

gittigidiyordan 79 liraya şöyle bir şey buldum dahttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-mini-dokunmatik-ekran-siyah-125635962 yanında değişim aparatları yok.

onun dışında başka bir satıcıdan 114 lirayahttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-mini-beyaz-dokunmatik-touchpad-ekran-orjina-125699138 şu ürünü buldum. değişim kiti ve home button'u ile yolluyor.

daha önce bu sorunu yaşamış birilerinden yardım alabilirsem çok iyi olur.

• Öncelikle
    size 200,300 lira veren o telefoncular yada internettten okuduğunuz fiyatlar ebayden ucuza getirtip burda sizi soymaya çalışan insanlardır
    Daha önce yapmadım çok şükür benimki hala sağlam ama çok video izledim ve bu iş çok sıkıntılıı bir işlem

Kendime güvenirim derseniz bence yurtdışından söyleyin ama 1 ayda geleceğini unutmayın.Güvenemez iseniz apple store'a gidip yaptırın,orjinal yapan tek yer orası çünkü

Ayrıca şu kılıfı öneririm 60 tlye almıştım media markt'dan çok kaliteli ve çok güzel koruyor

http://www.logitech.com/tr-tr/product/folio-protective-case-for-ipad-mini-retina-display

• LegendM kullanıcısına yanıt
    ankara cepa'daki teknik servisle konuştum adamların bana dediği şey "biz ekran değiştirmiyoruz 620 liraya ipad'i değiştiriyoruz" adam mı kekliyorsunuz lan mantıksızlığa bakın.

ifixitten baktım baya dokunmatiğinde bir sorun olmadığı için ekran değişim kısmı gayet kolay geldi bana. daha önce bi kaç kez de böyle sorunlar yaşamıştım başka aletlerle tecrübem var yani.

ben de smart cover almıştım da şansına tam açıkken düşme gerçekleşti

teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler durden palamut

ankara cepa'daki teknik servisle konuştum adamların bana dediği şey "biz ekran değiştirmiyoruz 620 liraya ipad'i değiştiriyoruz" adam mı kekliyorsunuz lan mantıksızlığa bakın.

ifixitten baktım baya dokunmatiğinde bir sorun olmadığı için ekran değişim kısmı gayet kolay geldi bana. daha önce bi kaç kez de böyle sorunlar yaşamıştım başka aletlerle tecrübem var yani.

ben de smart cover almıştım da şansına tam açıkken düşme gerçekleşti

teşekkür ederim yardımlarınız için.

Cepa'da teknik servis mi var hiç görmedim

Şu apple'ın resellerını mı diyorsunuz turuncu bir logosu var adını unuttum

• LegendM kullanıcısına yanıt
    Lydia evet o :D

otopark katında teknik servisi var ama fiyatlar komedi. macbook pil değişimi için 420 lira istediler 120 liraya bulabiliyorsun pili internette :D. adamlar tuttuğunu öpmek üzerine iş yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler durden palamut

Lydia evet o :D

otopark katında teknik servisi var ama fiyatlar komedi. macbook pil değişimi için 420 lira istediler 120 liraya bulabiliyorsun pili internette :D. adamlar tuttuğunu öpmek üzerine iş yapıyorlar.

Aynen öyle ankarayada apple store açılasada bizde rahat etsek iyi olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 mini 128gb siyah
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 13 Mini 128GB Mavi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.