Düşürmem sonucu ipad mini'nin ekranı kırıldı da. dışarıda değiştirme için 240-320 lira gibi fiyatlar duyunca internetten kendim ekran alıp değiştirmeye karar verdim. ebay'den 28$'a değişim kitiyle beraber bulsam da ürün hong kong'dan yollandığı için kıllandım açıkcası.
daha önce bu sorunu yaşamış birilerinden yardım alabilirsem çok iyi olur.
Öncelikle size 200,300 lira veren o telefoncular yada internettten okuduğunuz fiyatlar ebayden ucuza getirtip burda sizi soymaya çalışan insanlardır Daha önce yapmadım çok şükür benimki hala sağlam ama çok video izledim ve bu iş çok sıkıntılıı bir işlem
Kendime güvenirim derseniz bence yurtdışından söyleyin ama 1 ayda geleceğini unutmayın.Güvenemez iseniz apple store'a gidip yaptırın,orjinal yapan tek yer orası çünkü
Ayrıca şu kılıfı öneririm 60 tlye almıştım media markt'dan çok kaliteli ve çok güzel koruyor
ankara cepa'daki teknik servisle konuştum adamların bana dediği şey "biz ekran değiştirmiyoruz 620 liraya ipad'i değiştiriyoruz" adam mı kekliyorsunuz lan mantıksızlığa bakın.
ifixitten baktım baya dokunmatiğinde bir sorun olmadığı için ekran değişim kısmı gayet kolay geldi bana. daha önce bi kaç kez de böyle sorunlar yaşamıştım başka aletlerle tecrübem var yani.
ben de smart cover almıştım da şansına tam açıkken düşme gerçekleşti
teşekkür ederim yardımlarınız için.
quote:
Orijinalden alıntı: tyler durden palamut
ankara cepa'daki teknik servisle konuştum adamların bana dediği şey "biz ekran değiştirmiyoruz 620 liraya ipad'i değiştiriyoruz" adam mı kekliyorsunuz lan mantıksızlığa bakın.
ifixitten baktım baya dokunmatiğinde bir sorun olmadığı için ekran değişim kısmı gayet kolay geldi bana. daha önce bi kaç kez de böyle sorunlar yaşamıştım başka aletlerle tecrübem var yani.
ben de smart cover almıştım da şansına tam açıkken düşme gerçekleşti
teşekkür ederim yardımlarınız için.
Cepa'da teknik servis mi var hiç görmedim
Şu apple'ın resellerını mı diyorsunuz turuncu bir logosu var adını unuttum
LegendM
kullanıcısına yanıt
Lydia evet o :D
otopark katında teknik servisi var ama fiyatlar komedi. macbook pil değişimi için 420 lira istediler 120 liraya bulabiliyorsun pili internette :D. adamlar tuttuğunu öpmek üzerine iş yapıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: tyler durden palamut
Lydia evet o :D
otopark katında teknik servisi var ama fiyatlar komedi. macbook pil değişimi için 420 lira istediler 120 liraya bulabiliyorsun pili internette :D. adamlar tuttuğunu öpmek üzerine iş yapıyorlar.
Aynen öyle ankarayada apple store açılasada bizde rahat etsek iyi olacak