Şimdi Ara

İpad mini instagram fotoğraflar flu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Düne kadar instagramdaki hem kendimin hem arkadaşların fotoğrafları net ve pürüzsüzken sabah elime aldım tüm fotoğraflar flu, fotoğraftaki yazılar okunmuyor. Daha sonra sildim yükledim iki defa falan ama düzelmedi.
    İpad mini kullanıyorum bu arada.
    Yardım edin lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fluluktan kastin nedir. resim atabilir misin?

bir de instagram ipad ile uyumlu değil yani iphone uygulaması üstünden çalışıyor. nedense ipad için yazmadılar bi türlü.. bu da sıkıntı yapıyor olabilir
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Mesela bu fotoğraf yüklediğimde tüm yazıları okunuyordu iki-üç gün önce yükledim. çözünürlüğünde hiçbir sorun yoktu. diğer arkadaşlarımın yüklediği fotoğraflarda da öyle. ama bu sabah uyandığımda tüm fotoğraflar böyle fluydu.
    biliyorum ipad için instagram olmadığını ama hiç sorun yaşamamıştım. iki yıldır neredeyse ipad ve instagram kullanıyorum, fotoğraflar hep düzgündü. ama bu sabah uyandığımda bununla karşılaştım. bir instabloggerım ve bu sorun beni deli etti sabahtan beri.
     İpad mini instagram fotoğraflar flu

• Cabndort C kullanıcısına yanıt
    yüklenen resimlerin çözünürlüğü ile ilgili de olabilir. bir de iOS sürümü kaç yüklü?

şimdi ben de kendi hesabımı kontrol ettim ve bir sıkıntıya rastlamadım
    İos 8.1.3 yüklü. Sadece benim değil anasayfamdaki tüm fotoğraflar böyle.
    Geçici olabilir mi acaba?

ipad mini 2 mi var retina ekranlı yoksa ipad mini mi?

geçici de olabilir çünkü şu an yüklediğim bazı videolar da ağır aksak oynatılıyor.sanırım ana ekrandaki paylaşımlar kısmında bir problem var
    Yok retina değil ipad mini 1 galiba ilk çıkanlardan. Umarım geçicidir. İpadden hiçbir sorunum yok çünkü, kamerası falan hala aynı, ben çok memnunum.. Ancak bugün İnstagram'a girdikçe sinirim bozuluyor..

• iPad de iPhone daki çözünürlük kalitesini alamazsınız.iPad i 2x den x e alın o zaman normale döner.Sebebi de instagramın telefonlara özgü bi uygulama olması

• evet bu da olabilir. netlik bir nebze de olsa bozuluyor. Keşke iPad için de yazsalar instagram uygulaması..neden iphone ile sınırlı ki?
    Resmin orjinaline ipad mini ile baktım, evet sizin aldığınız ekran görüntüsünün çözünürlüğü çok düşük. En son hangi uygulamayı yüklediniz? Mesela onavo kullanıyorsanız resimleri sıkıştırdığı için çözünürlük düşer.

• hayır dün falan gayet kaliteliydi, 2x ve x falan da yazmıyor önceden taa 2 yıl önce falan yazıyordu ama güncellemelerden sonra yazmıyordu ve cidden fotoğraflar çok kaliteliydi, bugün ne oldu ne olduysa.

Hayır program falan da yüklemedim tek yaptığım değişiklik, dün ipadi bilgisayara taktım icloud açtım falan yani başka hiçbir değişiklik yapmadım. Arkadaşımda da aynı tabletten var onda da sorun yok.

Ipadi sıfırladım tekrar yükledim hala aynı sorun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cabndort -- 5 Şubat 2015; 0:09:07 >
  • İnstagram a güncelleme geldi. Şimdi düzelmiş olması gerekiyor

Hayır düzelmedi.
    Dün twitterdan da baktım dünkü güncelleme pek çok kişide bu sorunu oluşturmuş. Bugünkü güncelleme siz der demez indirdim ama hala aynı. Videoları düzeltelim derken fotoğraflardan oldular sanırım,

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabndort

Hayır düzelmedi.
    Dün twitterdan da baktım dünkü güncelleme pek çok kişide bu sorunu oluşturmuş. Bugünkü güncelleme siz der demez indirdim ama hala aynı. Videoları düzeltelim derken fotoğraflardan oldular sanırım,

uygulamayı silip baştan yükle bakalım ne olacak.sanırım bu versiyon da sorunlu.Güncelleme çıkarırlar acil.
    Yükledim kaç defa ama aynı. Güncellemeyi beklemekten başka çarem yok. Yarına hallederler umarım. Yurtdışından da bayağı insan şikayetçi zaten.

instagram,whatsapp,twitter gibi sosyal ağ uygulamaları primary sınıfında olduğu için Denetim sürecine girmiyorlar.yapımcılar uygulama dosyasını yolladığı anda yayınlanıyor. fazla sürmez yarın'a en geç gelmiş olur güncelleme
  • Arkadaşlar bu sorun sizce ne zaman düzelir?Fotoğrafların çözünürlüğü oldukça yüksek iken dün öğlen itibari ile adeta tam tabiri ile ipad mini ig de yüklü olan veya anasayfada gördüğümüz tüm fotolar çamur...Güncelleme beklemekten başka çaremiz yokmudur?
    Desteğiniz ricasıyla
    Tşk.
  • tncydgn T kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi, düzeldi şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.